Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sabrina Carpenterin kesä jatkuu ennätyksellisellä kolmen viikon juoksulla

Muusikosta on tullut ensimmäinen naisartisti, joka on koskaan pitänyt listojen kahta kärkipaikkaa kolme viikkoa putkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Useimmiten viime aikoina, kun puhumme naismuusikosta, joka rikkoo ennätyksiä, Taylor Swift on syyllinen. Näin ei ole tällä kertaa.

Sabrina Carpenterin kesä jatkuu, ja muusikkoa juhlitaan nyt siitä, että hänestä tuli ensimmäinen naisartisti, joka on koskaan pitänyt listan kahta kärkipaikkaa kolme viikkoa putkeen.

Official Chart Companyn mukaan Carpenterin Please Please Please on nyt ollut listojen kärjessä kolme viikkoa peräkkäin, ja Espresso pitää kakkospaikkaa myös kolmen viikon ajan. Espresso oli kuitenkin viime viikon suurin kappale 7.1 miljoonalla suoratoistolla, mikä nosti sen juuri Please Please Please: n 7 miljoonan edelle.

Vertailukohtana siitä, kuinka vaikuttava tämä saavutus on, on vain kourallinen taiteilijoita, jotka ovat koskaan saavuttaneet samanlaisia tuloksia listoilla. The Beatles onnistui samassa saavutuksessa vuonna 1963 I Want To Hold Your Hand ja She Loves You, Justin Bieber meni askeleen pidemmälle vuonna 2015 pitäen listojen kärkeä neljä viikkoa putkeen, ja sitten Ed Sheeran meni vielä pidemmälle vuonna 2017 viiden viikon dominanssilla kahteen eri otteeseen.

Tämä on mainos:

Uskotko, että Carpenter voi jatkaa kahden parhaan listapaikan hallussapitoa?

Sabrina Carpenterin kesä jatkuu ennätyksellisellä kolmen viikon juoksulla
DFree / Shutterstock.com


Ladataan seuraavaa sisältöä