Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet Vita

Sackboy ja Marvelin sankarit lyövät hynttyyt yhteen PS Vitalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

LittleBigPlanetin kehitystiimissä työskentelevä Tom O'Connor ilmoitti virallisessa PlayStation Blogissa Sackboyn saavan seuraavassa osassa kaverikseen Marvelin supersankarit.

Little Big Planet PlayStation Vita Marvel Super Hero Edition on nimihirviön lisäksi uudelleenjulkaisu PS Vitalle jo aikasemmin julkaistusta pelistä. Tosin tällä kertaa mukana on runsaasti Marvel-aiheista sälää. Pelistä löytyy muun muassa 18 uutta asun lisäksi runsaasti tarroja, koristeita ja erilaisia esineitä, joiden avulla voi suunnitella omia supersankariseikkailuja. Peruspelin rinnalle on tuotu myös uusia minipelejä ja tasoja, joissa Marvel-teema on vahvasti läsnä.

Little Big Planet PlayStation Vita Marvel Super Hero Edition julkaistaan 19. marraskuuta ja hinnaksi on ilmoitettu 19,99 euroa.

Little Big Planet Vita
Little Big Planet VitaLittle Big Planet VitaLittle Big Planet Vita

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Little Big Planet VitaScore

Little Big Planet Vita

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Säkkipojat ja -tytöt iloitkaa! Tasohyppelyn ja yhteisösisällön riemua juhlistava Little Big Planet saapuu nyt myös PS Vitalle.

3
Säkkipoika seikkailee Suomessa

Säkkipoika seikkailee Suomessa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Little Big Planet on vienyt sankarinsa Säkkipojan mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin vuosien varrella. Nyt uusi traileri kuitenkin esittelee tuon käymättömistä korpimaista viimeisen, nimittäin Suomen.Ladataan seuraavaa sisältöä