Suomi
Gamereactor
uutiset
Sacred 3

Sacred-sarjalle jatkoa 2013

Toimintaroolipeli neljälle pelaajalle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Deep Silver julkisti viikonloppuna ensimmäiset tiedot Sacred-sarjan kolmannesta osasta. Sacred 3, joka on tekeillä Keen Gamesillä konsoleille ja PC:lle, vie neljän pelaajan rooliseikkailuun korruptoitunutta Ashen-valtakuntaa vastaan. Panoksena on tietenkin koko maailman kohtalo.

Yhteistyön lisäksi pelaajat voivat kilpailla siitä, kuka on joukon taitavin soturi. Valittavissa on "useita hahmoluokkia", joista on toistaiseksi paljastettu Safiri Warrior ja Ancarian Lancer. Kullakin luokalla on omat kykynsä.

Monet Sacred 3:n pelialueista ovat tuttuja aiemmista osista, mutta aika on tehnyt tehtävänsä ja esimerkiksi Castle Braverockista on jäljellä vain rauniot. Deep Silver lupaa mukaan uusia pomovastustajia ja löydettäviä aarteita.

Sacred 3 valmistuu ensi vuonna, ja sille julkaistaan myös erillinen esiosa Sacred Citadel. Siinä missä pääpeli on täysiverinen julkaisu, Citadel ilmestyy vain latauspalveluissa.

Sacred 3:n ensimmäiset kuvat

Sacred 3
Sacred 3
Sacred 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sacred 3Score

Sacred 3

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Sacred 3 ei ole sitä, mitä odotat. Tekijät ja studiot ovat vaihtuneet, vaikka nimike on säilynyt. Seurauksena Sacred 3 vetäisee tiukan käännöksen vasempaan edeltäjiinsä verrattuna.

2
Traileri sekä kuvia Sacred 3:sta

Traileri sekä kuvia Sacred 3:sta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sacred-sarja täytti jonkin aikaa Diablon paikan, mutta mitkä ovat Sacred 3:n mahdollisuudet, nyt kun Diablo III on tukevasti markkinoilla lisäosineen?

3
Sacred 3

Sacred 3

ENNAKKO. Kirjoittaja Lorenzo Mosna

GR Italian Lorenzo Mosna tutustui vanhan Diablon-haastajan kolmanteen tulemiseen. Millä eväin Sacred 3 käy kamppailuun?Ladataan seuraavaa sisältöä