Suomi
Gamereactor
laitearviot

Sage The InFizz Fusion on aktiiviselle käyttäjälle hintansa arvoinen

Sage lisää mukaan toiminnallisuutta ja kosketuspohjaista suunnittelua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskassa ja muualla ymmärrämme usein kuluttajille suunnatut hiilihapotuskoneet... no, kuten "Sodastream", niin voimakkaasti he ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla, vaikka heillä ei ole patenttia itse konseptille eivätkä he ole ainoa toimija markkinoilla. Se ei ole "hiilihapotin", se on "Sodastream", se ei ole "tabletti", se on "iPad".

Mutta se on itse asiassa aivan väärin, koska vaikka Sodastreamin tärkein myyntivaltti on melko alhainen hinta, jonka löydät kaupoista, hieman enemmän voit saada jotain, joka tekee paljon enemmän. Sen lisäksi, että Sage valmistaa upeita kahvinkeittimiä, he kilpailevat nyt suoraan Sodastreamin kanssa "The InFizz Fusionillaan".

Sage The InFizz Fusion
Tämä on mainos:

Okei, puhutaanpa elefantille huoneessa; the InFizz Fusion on paljon kalliimpi. Se asettaa sinulle takaisin jotain noin 180 puntaa, mutta siitä saat jotain, joka yksinkertaisesti tarjoaa enemmän toimintoja, mutta yhdistää sen Sagen kokeiltuun ja testattuun suunnitteluun ja rakentamiseen. Yksinkertaisesti sanottuna se on paremmin tehty ja se näyttää mukavammalta.

Koko tuote on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja yksinkertaiset pienet mekanismit tekevät siitä tuntuvamman suorittaa yhden toiminnon, jonka InFizz Fusion on suunniteltu suorittamaan. Salvia on mestari tässä, ja se näkyy jälleen äänekkäästi ja selkeästi. FusionCap-kannen kiinnittäminen, lukon nostaminen ulos ja pullon sovittaminen tuntuvat, herkästi reagoivat ja ovat erittäin tyydyttäviä.

Okei, entä sitten toiminnallisuus? Sage ylpeilee yleisesti sillä, että koska InFizz Fusion voi sekä tuottaa enemmän hiilihapotusta nopeammin että koska edellä mainittu FusionCap voi säätää painetta pullon sisällä, on mahdollista "kuohuttaa" monenlaisia asioita, ei vain tehdä pseudosoodaa tai kivennäisvettä. Testijakson aikana kokeilimme mehua, teetä, viiniä, you name it. Ja se toimii.

Sage The InFizz Fusion
Tämä on mainos:

Puhdistusta ei käytännössä ole, ja vaikka muut arvioijat eivät suosittele pullon heittämistä astianpesukoneeseen, olemme käyttäneet sitä kerran emmekä ole kokeneet ongelmia. Sinun tulisi kuitenkin tietysti olla tietoinen siitä, että pullossa haudutettu voi antaa makuja tai hajuja, joten kahvi ei ehkä ole ihanteellinen - et koskaan saa hajua sieltä uudelleen.

Jos etsit kritiikkiä, koska tämä on loppujen lopuksi melko ominaisuuskeskeinen tuote, joka tekee yhden asian ja tekee sen melko hyvin, minusta on hieman loukkaavaa, että Sage ei ole sisällyttänyt C02-pulloa. Tällä hinnalla kaiken pitäisi olla paikallaan, kun tulet kotiin InFizz Fusionin kanssa, eikä vain sitä; koska Sage ei vielä tee omaa (ainakaan täällä), minun piti ostaa Sodastream-pullo (joka sopii kuitenkin, kuten kaikki 60L tavallisella ruuvilla). Se ei näytä olevan erityisen tehokas.

Mutta muuta? Fusion voittaa Sodastreamin kaikin tavoin, ja jos haudutat tarpeeksi usein, toiminnallisuus on todella sen arvoista.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä