Suomi
Gamereactor
arviot
Saints Row IV

Saints Row IV: Re-Elected

Uudelleenvalinta poistaa pölyt ja kiillottaa pintaa, mutta ei muutoin merkittävästi uudista peliä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäinen 2013 julkaistu Saints Row IV oli aivan mukiinmenevä mutta hieman odottamaton käänne jengiläisen elämässä, kun mukaan rykäistiin Matrix-teemaa ja supervoimia. Edellisen sukupolven konsoleilla talojen yli pomppiminen ja tulipallot toimivat kohtuullisesti, mutta vasta PC-pelaajat pääsivät nauttimaan koreammasta resoluutiosta ja etenkin vakaammasta ruudunpäivityksestä. Saints Row IV: Re-Elected tuo nämä herkut myös sohvaosastolle, mutta pientä puleerausta ja vaatekaappipäivitystä lukuun ottamatta peli on tismalleen se sama niin hyvine kuin huonoine puolineen.

Kriittisin parannus löytyy ruudunpäivityksestä, joka ei enää notkahda tunnelmaa latistavaksi diaesitykseksi pelin toiminnantäytteisissä kohtauksissa. Täydelliseen 60 ruutuun per sekunti peli ei pysty vieläkään, mutta näkyvät notkahdukset ovat harvassa. Resoluution noston ansiosta peli on skarpimpi, mutta esimerkiksi vanhahtavat tekstuurit eivät ole saaneet kaipaamaansa päivitystä.

Sisältöpuolen suurin juttu lienee kaikkien erittäin lukuisten rojupäivitysten ymppääminen mukaan pakettiin. Kolttua löytyy jos jonkinlaista aina hillitystä gansterikuteesta aina teemavetimiin kuten retro-scifiin ja joulupukkiasusteisiin asti. Niiden avaamiseksi pääjuonta pitää tosin edistää hitusen, eikä jokainen kenkäpari ole käytettävissä alusta asti. Aseistus käsittää melkoisen kavalkadin juuri ja juuri kättä pidemmäksi tunnistettavaa torrakkoa. Osa uutuuksista jää pysyvään käyttöön, mutta todella monet latistuvat muutaman naurahduksen mittaisiksi kokeiluiksi.

Saints Row IV:n läpi pelanneille ja - nuohonneille uusioversio ei tarjoa merkittävää motivaatiota palaamaan vanhoille nurkille. Itsenäinen lisäri Gat Out Of Hell lienee parempi panostus, jos näiden kahden välillä lähtee arvuuttelemaan, sillä se sisältää täysin uuden tapahtumapaikan lisäksi tukun oikeita uudistuksia kaavaan. Jos Saints Row'n uusin on vielä kokematta eikä taloudesta löydy peli-PC:tä (tai kaupungin haluaa räjäyttää mieluummin noja- kuin toimistotuolista käsin), uuden sukupolven versio tarjoaa sujuvimman pelikokemuksen.

Tämä on mainos:

Saints Row: Gat Out Of Hell -arvion voi lukea täältä

Saints Row IVSaints Row IV
Saints Row IV
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Parantunut ruudunpäivitys, lyhyemmät latausajat
-
Sisällöllisesti vähän uutta, vanhahtavat tekstuurit
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Saintseissa noustaan Amöriikan yhdysvaltain presidentiksi. Vallan ja vastuun myötä tulee myös kokonaan uuden mittaluokan ongelmia.

4
Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Volition hellii Saints Row IV:n pelaajia nyt kaikkien aikojen historiallisesti tarkimmalla lisärillä, joka vie Saintsit kivikauteen.Ladataan seuraavaa sisältöä