Suomi
Gamereactor
arviot
Saints Row: The Third - Remastered

Saints Row: The Third - Remastered

Saints Row: The Third on palannut, jälleen kerran.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Saints Row on kokenut paljon 14 vuotta kestäneen taipaleensa aikana. Sarja alkoi Grand Theft Auton suoranaisena kloonina, ja ajan saatossa se muokkautui avaruusolioita ja överiksi vedettyä huumoria sisältäväksi toimintapelisarjaksi. Nyt sitten on saatu uusittu versio sarjan kolmannesta osasta Saints Row: The Third, joka julkaistiin alun perin vuonna 2011.

Saints Row 2:n tarina tasapainoili vakavan rikollisen jengimeiningin ja huumorin välillä. Kakkosta tuli pelattua yhtä paljon tarinan kuin sen pelattavuudenkin ajamana. Saints Row 3 painotti aiempaa vähemmän tarinaa, ja rohkaisi pelaajaa kaikenlaiseen hullutteluun pelattavuuden osalta. Ja kaikessa oli mukana viittauksia seksuaalisuuteen. Saints Row 2 sijoittui Stilwateriin, mutta kolmosessa ydinjoukko omaksuu uudet nimet ja siirtyy Steelportiin hulluttelemaan.

Saints Row: The Third - Remastered
Tämä on mainos:

Saints Row: The Third seurailee 3rd Street Saintsien nousua omanlaiseksi mediaimperiumiksi energiajuomineen ja vaatemallistoineen. Kova kilpailu aiheuttaa kuitenkin kapuloita rattaisiin. Ainakin aluksi pääpahiksena nähdään The Syndicaten Philippe Loren, joka muistuttaa kovasti James Bond -elokuvien pahista kera henkivartijoidensa Viola ja Kiki DeWynterin. Loren on myös rekrytoinut avukseen kolme jengiä: Morningstar, Deckers ja Luchadores. Kilpailu on niin kovaa, että pian Saints-joukkoa jahtaa koko kaupunki. Hillitön toiminta alkaa heti opastusosiosta, eikä hellitä missään vaiheessa.

Saints Row: The Third - RemasteredSaints Row: The Third - Remastered

Kolmonen on viihdyttävä peli niille, jotka eivät odottaneetkaan syvällistä tarinaa, vaan ovat mukana vain pitääkseen hauskaa. Mutta tuoko uusintaversio muassaan mitään uutta? Tottahan toki, mutta remasterointi on selvästi suunnattu niille, jotka eivät ole peliä vielä kokeneet. Mukana ovat kaikki ajan kuluessa julkaistut lisärit, muta mistään erityisestä päivityksestä ei voi puhua. Graafisesti valaistus on selvästi aiempaa parempi niin yöllä kuin päivällä, ja ympäristöt näyttävät hyvältä.

Saints Row: The Third - RemasteredSaints Row: The Third - Remastered
Tämä on mainos:

Selviä bugejakin on. Ajoittain ase jää käteen, vaikka on juuri sen koteloon takaisin laittanut, jotkut hiustyylit näyttävät LEGO-palikoista kootuilta ja nähtäviin hahmoihin liittyviä pieniä bugeja on todella paljon. Päähenkilöiden hahmomalleja on muutettu, mutta ne eivät oikeastaan näytä paremmilta, vaan ainoastaan erilaisilta. Mieleen jää sekin, että veri näyttää suorastaan radioaktiivisen hohtavalta, mikä ei varmaankaan ole tarkoitus.

Remasterointi tuntuu julkaistun siksi, että se toisi sarjan pariin uusia faneja houkutellen samalla vanhoja pelaajia takaisin ilman, että tarvitsee oikeasti tehdä uutta peliä. Saints Row: The Third - Remastered tuntuu remasteroinnilta, jota kukaan ei pyytänyt. Mitään erityistä vaikutusta se ei myöskään onnistu tekemään. Saints Row: The Third - Remastered on toki hauska peli niin kuin aina ennenkin, mutta mitenkään tarpeellisesta julkaisusta ei ole kyse.

Saints Row: The Third - Remastered
Saints Row: The Third - RemasteredSaints Row: The Third - RemasteredSaints Row: The Third - Remastered
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Edelleen hauska, hieno valaistus, hyvä pelattavuus, hulvattomat tehtävät, hyvät henkilöhahmot, hyvä musiikki, hauska ajettavuus, DLC-tavarat mukana
-
Lukuisasti pieniä bugeja
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä