Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Fortnite OG
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Saints Row: The Third

   Saints Row:n Genki Manapultin aidonkokoinen jäljennös huutokaupassa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Kuka muistaa vielä Genki Manapultin? Kyseinen kapistus julkaistiin ladattavana lisäsisältönä Saints Row: The Third -peliin ja nyt siitä on valmistettu todellinen erikoisversio. Volition on valmistanut ajoneuvosta täysikokoisen kaksoiskappaleen ja sen pohjana toimii vuoden 1956 Ford F-100. Tämä Manapult ei kuitenkaan käytä ammuksina ihmisiä, vaan sillä voi räiskiä t-paitoja. Autoon on asennettu ulkoiset PA-laitteet.

   Nyt tämä aparaatti on päätetty huutokaupata ja siitä saatavat varat lahjoitetaan voittoa tavoittelemattomalle Wings for Life -järjestölle, joka pyrkii löytämään parannuskeinon selkäydinvaurioille. Autoa voi käydä katsomassa Ebayn kauppasivulta. Kirjoitushetkellä minimitarjous liikkui vajaan 8000 dollarin pinnassa. Huutokauppa päättyy 13. joulukuuta, joten aikaa oman tarjokusen tekemiseen on vielä vajaan viikon verran. Tosin postikulut ja tullimaksut voivat olla kohtuullisen kovat, mikäli Volitionin onnistuu taivuttelemaan lähettämään pirssin postin kautta.

   Saints Row: The Third

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   9
   Saints Row: The ThirdScore

   Saints Row: The Third

   ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

   Saints Row: The Third ei säästele paukkuja, vaan tykittää ruudulle toinen toistaan pähkähullumpia toimintakohtauksia.   Ladataan seuraavaa sisältöä