Suomi
Gamereactor
lifestyle

Salilla kävijät keskustelevat siitä, onko ok kuvata toisiaan

Yksi TikToker poisti tilinsä vastareaktion vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos käyt usein TikTokin kuntosalilla tai harjoittelutilassa, olet ehkä nähnyt kasvavan suuntauksen, jossa kuntosalilla kävijät yrittävät saada muita ihmisiä kiinni heidän mielestään sopimattomasta käytöksestä. Tämä alkoi riittävän puhtaasti, koska se oli erityisesti naisten tapa osoittaa kammottavia miehiä paikallisilla kuntosaleillaan.

Joillekin tämä on kuitenkin mennyt liian pitkälle, ja tämä kaikki näytti kiehuvan yli, kun yksi käyttäjä kuvasi miestä, jonka hän uskoi yrittävän tehdä häneen vaikutuksen. Fitness-vaikuttaja Joey Swoll vastasi kuitenkin videoon ja kutsui naista siitä, minkä hän uskoo yrittäneen pilkata videolla esiintyvää miestä.

Twitter -viestissä hänellä on kovia sanoja ja sanoo, että ihmisten pitäisi "lopettaa videoiden ottaminen kuntosalilla olevista ihmisistä julkaistavaksi sosiaalisessa mediassa pilkatakseen heitä. Kuntosalien on muutettava politiikkaansa ja alettava potkia ihmisiä ulos tämän tekemisestä."

Tämä on mainos:

Se on varmasti vahva asenne, eikä herra Swoll ollut valmis siellä, koska hän kutsui myös erityisesti naista ja hänen kuntosaliaan. "Toivon, että opit kunnioittamaan ihmisiä ja jättämään muut rauhaan. Sinun täytyy pystyä parempaan. Pidä huolta omista asioistasi."

Vastareaktio sai alkuperäisen videon kuvanneen naisen poistamaan TikTok -tilinsä, mutta näyttää siltä, että Joey Swoll haluaa kuntosalien ottavan tämän asian edelleen vakavammin ja uskoo, että kenenkään ei pitäisi kuvata toista henkilöä kuntosalilla, ellei hän ole henkilökohtainen valmentaja tai heidän harjoituskumppaninsa.

Mitä luulet?

Salilla kävijät keskustelevat siitä, onko ok kuvata toisiaan
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä