Suomi
Gamereactor
uutiset
Serious Sam 3: BFE

Sam on taas vakavaa poikaa

Nyt ei leikitä: lujaa faktaa Serious Sam 3:sta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Croteam on julkistanut paljon uutta tietoa Serious Sam -sarjan seuraavasta osasta, joka kantaa nyt virallisesti nimeä Serious Sam 3: BFE. Lisänimi BFE:n merkitystä ei tosin kerrottu, mutta pelin kuvaillaan olevan paluu "räiskintäpelien kulta-ajoille", jolloin "suojautuminen oli amatööreille ja aseet pistivät paikat sileäksi".

Serious Sam: BFE toimii käytännössä prologina alkuperäiselle Serious Sam: The First Encounterille ja kertoo maan viimeisestä taistelusta Mental-muukalaisia vastaan - yliampuvaan tyyliin.

Mukana on edelleen sarjalle ominaisia poskettomia vihollisaaltoja ja laajoja ulkoilmakenttiä. Puitteet toiminnalle luovat muinaisen sivilisaation luhistuvat temppelit ja 2100-luvun egyptiläiskaupungit.

Tuttujen kamikaze-pommittajien, raivopäisten härkien ja monsterien rivistöihin on lisätty uusia vihollistyyppejä, kuten esimerkiksi jyrisevä Scrapjack ja korkea Khnum. Yhtenä pelimekaanisena uudistuksena Sam voi nyt myös tehdä väkivaltaisia lähitaisteluiskuja, jos viholliset tuntuvat uivan liiveihin.

Moninpeli puolestaan tukee peräti 16 pelaajan yhteistyötilaa, joka mahdollistaa koko kampanjan läpäisyn kaveriporukalla. Myös perinteinen moninpeliräiskintä on mahdollista.

Devolver Digital julkaisee Serious Sam 3:n ensi kesänä PC:lle ja konsoleille. Konsolialustoja ei tiedotteessa määritelty, mutta lienee odotettavissa, että näillä tarkoitetaan PlayStation 3:a ja Xbox 360:aa.

Serious Sam 3: BFE
Serious Sam 3: BFE
Serious Sam 3: BFESerious Sam 3: BFE
Serious Sam 3: BFE

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Serious Sam 3: BFEScore

Serious Sam 3: BFE

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Myöhästelyistä kärsinyt Serious Sam 3 tarjoaa vähän uutta, mutta vimmainen pöhköräiskintä toimii edelleen.Ladataan seuraavaa sisältöä