Suomi
Gamereactor
uutiset

Sandman-kirjailija Neil Gaimania syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kirjoittaja kuitenkin kiistää väitteet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Neil Gaiman on yksi tunnetuimmista nykyajan kirjailijoista, ja kirjailija tunnetaan myös Good Omensin luomisesta yhdessä Terry Pratchettin graafisten American Gods- ja The Sandman romaanisarjojen kanssa. Hänen teoksensa ovat olleet niin suosittuja, että monet niistä on sovitettu elokuviin tai televisioon, mukaan lukien Stardust, joka sai elokuvaversion jo vuonna 2007.

Tänään ei kuitenkaan puhuta sovituksista, sillä Gaimania on nyt syytetty seksuaalisesta väkivallasta. Raportti on peräisin Tortoise Medialta, joka kertoo kahden naisen nostamista syytöksistä kirjoittajaa vastaan.

Yksi naisista on entinen lastenhoitaja, jonka tehtävänä oli hoitaa Gaimanin lasta. Scarletiksi kutsuttu nainen väittää, että muutaman tunnin kuluttua Gaimanin tapaamisesta kirjoittaja pahoinpiteli häntä ensimmäisen kerran seksuaalisesti, mikä Gaimanin mukaan oli osa kolmen viikon pituista seksisuhdetta. Scarlettilla sanotaan kuitenkin olleen viestejä, muistiinpanoja ja muita sanallisia keskusteluja, jotka osoittavat, että Gaiman "harjoitti raakaa, alentavaa ja tunkeutuvaa seksuaalista toimintaa hänen kanssaan."

Toinen syytteen esittänyt nainen on K ja väittää, että kun hän tapasi Gaimanin 2000-luvun alussa Floridassa, jossa "hän suostui karkeaan ja tuskalliseen seksiin, jota hän ei halunnut ja josta hän ei nauttinut". Gaiman kiistää myös nämä syytökset.

Tortoise Media lisää myös, että Gaiman on ollut yhteistyöhaluinen poliisin kanssa, ja poliisi jopa päätti olla hyödyntämättä Gaimanin apua käsitellessään häntä vastaan ​​tehtyä valitusta vuonna 2022. Asiaa käsittelevien viranomaisten kerrotaan tehneen "lukuisia yrityksiä puhua avainhenkilöiden kanssa osana tätä tutkimusta ja nämä ponnistelut jatkuvat" ja että on "useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon tässä tapauksessa, mukaan lukien kaikkien osapuolten sijainti".

Sandman-kirjailija Neil Gaimania syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä
lev radin / Shutterstock.com


Ladataan seuraavaa sisältöä