Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Sankarillinen poistua kilpailusta Rainbow Six: Siege

Terveen tiimin johtamisen vaikeuksien vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Heroic on ilmoittanut poistuvansa kilpailullisesta Rainbow Six: Siege:sta nykyisen Stage:n jälkeen. Kuten X-viestissä mainittiin, tiimi toteaa, että "terveen joukkueen" johtamisen haasteet "nykyisessä ympäristössä" ovat valinnan takana siirtyä Rainbow esportsista.

Ei ole mitään mainintaa siitä, mitä tapahtuu Heroic:n nykyiselle tiimille ja henkilökunnan jäsenille, mikä tarkoittaa, että meidän on vain katsottava, aikovatko he pysyä yhdessä vai jakautua uusien mahdollisuuksien toivossa.

Heroic kuittasi kuitenkin kuittauksen lisäämällä: "Kiitos kaikille faneillemme, arvostimme todella sitä, että hurrasitte meille joka askeleella."

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä