Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta

Sega miettii Bayonettan jatkoa

Härön hauska noitapeli saattaa palata

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega kertoo CVG:n haastattelussa, että pelijätti on hyvin kiinnostunut tekemään jatkoa uusille peleilleen kuten Bayonettalle. Muita potentiaalisia sarjanalkuja ovat Segan mukaan Aliens vs. Predator ja Alpha Protocol.

Alkuvuoden kovimpiin uutuuksiin lukeutunut Bayonetta on myynyt yli miljoona kopiota, joten jatko varmasti sopisi Segan tavoitteisiin kasvattaa tuotteidensa osuutta Xbox 360- ja PS3-pelikaupasta. Myös Bayonettan tekijät ovat ilmaisseet kiinnostuksensa jatko-osan tekemiseen.

Kuka jatkon lopulta tekisi ja millä aikataululla, sen spekulointi lienee vielä turhan aikaista. Bayonettan luonut Platinum Games työstää parhaillaan Segalle Vanquish-räiskintäpeliä, joka julkaistaan näillä näkymin noin vuoden kuluttua.

Bayonetta
Bayonetta
Bayonetta
Bayonetta
Bayonetta

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
BayonettaScore

Bayonetta

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Tyylikäs Bayonetta on omaperäisyytensä, huippulaadukkaan toteutuksensa ja todella upean toimintansa ansiosta varmasti yksi tulevan vuoden parhaista peleistä.

0
Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hieman hitaalla sytytyksellä pelimedia on asian huomannut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Laulaja Lady Gaga on ilmoittanut Twitterissä diggailevansa kovasti...Ladataan seuraavaa sisältöä