Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Seuraava suuri Rainbow Six: Siege -turnaus alkaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Gamereactorin pohjoismainen Rainbow Six: Siege -turnaus OMEN by HP Liga tuli vasta päätökseensä, mutta uusi kierros on jo alkamassa. Jos et siis viime kerralla saanut tiimiä mukaan - tai uskot pärjääväsi tällä kertaa paremmin - nyt kannattaa toimia. Rekisteröinti on käynnissä.

HQ

Tällä kertaa ottelut ratkaistaan kerralla. Se on muutos aiempaan turnaukseen, jossa voitot ratkaistiin paras kolmesta -periaatteella. Muutoksella haetaan nopeampaa ottelutempoa, joka ei vie osallistujilta tuntitolkulla aikaa.

Rekisteröinti päättyy sunnuntaina 29. heinäkuuta kello 19.00. Ole ajoissa ja suuntaa mahdollisimman vikkelästi turnaussivulle!

Otteluita aletaan pelata maanantaina 30. heinäkuuta kello 13.00. Tähän mennessä kaikki joukkueet on lyöty lukkoon ja pääset näkemään, ketä vastaan pelaat.

Turnaus huipentuu edeltäjänsä tavoin suorassa finaalilähetyksessä, jossa alkupelien parhaat ottavat mittaa toisistaan. Finaalipelit pelataan jälleen paras kolmesta -periaatteella.

Onnea peliin!

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä