LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   artikkelit

   She-Hulk: Attorney at Law (Disney+), 1.kausi, ensitunnelmat

   Tarkastelussa neljä ensimmäistä jaksoa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   She-Hulk: Attorney at Law (Disney+), 1.kausi, ensitunnelmat

   Sarjakuvia 1980-luvulla lukeneet lienevät odotelleet jo hyvän tovin nähdäkseen Jennifer Waltersin Marvelin elokuvissa tai TV-sarjassa. Pian odotus päättyy. Trailereiden perusteella uusi Disney+ -sarja ei tehnyt vaikutusta, mutta katseltuani neljä jaksoa olen positiivisesti yllättynyt, ainakin toistaiseksi.

   She-Hulk: Attorney at Law keskittyy asianajajaan Jennifer Walters, joka yhdessä serkkunsa Bruce Bannerin kanssa joutuu auto-onnettomuuteen. Tämän seurauksena Bruce Bannerin verta sekoittuu Jenniferin vereen, ja näin vihreäksi hirviöksi muututaan. Mutta toisin kuin Hulk, She-Hulk hallitsee tunnetilansa suvereenisti heti alusta alkaen, eikä älykkyyskään laske.

   She-Hulk: Attorney at Law on erilainen verrattuna muihin Marvelin TV-sarjoihin. Ajoittain sarja tuntuu kuin vanhemmalta versiolta Frendeistä tai Seinfeldista: jokainen jakso käsittelee eri asioita. Esimerkiksi yhdessä jaksossa Jennifer on kyllästynyt sinkkuelämään ja kokeilee nettideittailua. Toisessa jaksossa koetetaan puolestaan voittaa oikeustaisto taikuria vastaan, joka on saanut taikansa Wongilta.

   Tämä on mainos:

   Sarjan nimen mukaisesti keskiössä on ura asianajajana, ja pääasiassa meno on viihdyttävää. Toisin sanoen jaksoissa ei ole paljoakaan toimintaa verrattuna muihin Marvelin sarjoihin. Tehosteet eivät onneksi ole niin kehnoja kuin mitä trailerit antoivat olettaa, mutta eivät ne alan huippuakaan ole. Lisäksi tehosteiden laatu vaihtelee kohtauksesta toiseen.

   She-Hulk: Attorney at Law (Disney+), 1.kausi, ensitunnelmat

   Abomination tekee paluun sitten elokuvan The Incredible Hulk. Tim Roth on jälleen roolissaan, joskin puhetyyli ja käytös ovat huomattavasti miellyttävämmät kuin elokuvassa aikoinaan. Toisin sanoen muutos on samanlainen kuin Hulkilla. Ja siitä en pidä lainkaan.

   She-Hulk hoitaa huumorinsa hyvin. Jennifer Walters ottaa useita kertoja kontaktia yleisöön, mikä tuntuu aluksi kummalliselta. Ajan kanssa siihen kuitenkin tottuu, ja oppiipa siitä jopa pitämään.

   Tämä on mainos:

   Neljän jakson perusteella She-Hulk: Attorney at Law yllättää positiivisesti. Viihde on helposti omaksuttavissa, ja mukana on runsaasti jo entuudestaan tuttuja hahmoja. Toivottavasti sarjan loput jaksot ovat yhtä hyviä.

   HQ


   Ladataan seuraavaa sisältöä