LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      esports
      Project Astrid

      Shroud tekee AAA-avoimen maailman selviytymispeliä

      Otsikkoa kehittää Splash Damage, ja sacriel on myös mukana luomisprosessissa.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto

      Pelinkehittäjä Splash Damage on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä Mike "Shroud" Grzesiekin ja Chris "Sacriel" Ballin kanssa tehdäkseen avoimen maailman selviytymispelin.

      HQ

      Tällä hetkellä nimellä Project Astrid tunnetulle pelille kerrotaan, että peli on "rohkea askel eteenpäin" kehittäjälle ja että tämä peli antaa heille "mahdollisuuden rakentaa uusi, alkuperäinen maailma, kuten Brink ja Dirty Bomb. Nyt meillä on kuitenkin vapaus tehdä se paljon kunnianhimoisemmassa mittakaavassa.""Tämä projekti merkitsee minulle kaikkea. Chris ja minä olemme hioneet visiota siitä, mitä selviytymisgenressä tapahtuu seuraavaksi, ja Splash Damage:n avulla lähdemme rakentamaan sitä. Haluamme rakentaa kaikkien aikojen parhaan selviytymispelin, ja Sacrielin aivojen ja Splash Damage's-tiimin avulla tiedän, että pystymme siihen", totesi Shroud.

      Splash Damage on kertonut, että Project Astrid on vielä esituotannossa ja että voimme odottaa lisätietoja ja paljastuksia lähitulevaisuudessa. Kehittäjä on myös vahvistanut, että se työskentelee edelleen kovasti myös Transformers: Reactivate: n kehittämiseksi.

      Project Astrid

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä