Suomi
Gamereactor
lifestyle

Siirry inceleihin, volcelit ovat uusi asia

Miehet ovat yhä enemmän siirtymässä kohti vapaaehtoisen selibaatin lupauksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka selibaatti saattaa liittyä incel-yhteisöön nykyään, koskien miehiä, jotka ovat tahattomasti selibaatissa, koska he eivät kykene rakentamaan suhteita naisiin, on myös niitä, jotka päättävät poistaa itsensä treffipoolista.

Vapaaehtoinen selibaatti on TikTokin trendikäs aihe juuri nyt, ja GQ raportoi, että sillä on kirjoitushetkellä yli 200 miljoonaa katselukertaa. Suurelta osin aihetta hallitsevat naiset ja LGBTQ-yhteisön jäsenet, mutta kasvava suuntaus on ollut kohti vapaaehtoisesti selibaatissa olevia miehiä, jotka tunnetaan nimellä "volcels".

28-vuotias selibaatissa oleva Jeremie huomasi, että itsensä poistaminen treffialtaasta ja naisten välttely saivat hänet kohtaamaan omat henkiset ongelmansa. "Minulla ei ollut juuri mitään muita kanavia saada emotionaaliset tarpeeni tyydytetyksi", hän sanoi. "Joten loin epäterveen riippuvuuden [romanttisista suhteista] navigoidakseni sen läpi."

Kliininen psykologi Rob O'Flaherty väittää, että miesten ei pitäisi vain hypätä selibaattiin uusimpana TikTok-trendinä. Miesten ei pitäisi valita elämäntapaa " koska se on uusin TikTok-keskustelu, eikä vastauksena seksuaaliseen toimintahäiriöön, seksuaalisen läheisyyden vaikeuksiin tai yrittää ratkaista seksuaalisia pakkoja tai "riippuvuuksia". Näissä asioissa asianmukaisen tuen hakeminen olisi hyödyllisempää, ja selibaatti voisi olla haitallista.

Tämä on mainos:
Siirry inceleihin, volcelit ovat uusi asia


Ladataan seuraavaa sisältöä