Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Siksi Nintendo tuskin koskaan tulee olemaan yhtä suosittu kuin Disney

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo ja sen maskottihahmo Mario ovat pelaavan kansan tietoisuudessa vahvasti, mutta silti kumpikaan ei ole yhtä suosittu ja tunnettu kuin Disney. Marion luoja Shigeru Miyamoto kertoi Nikkei Asianille, miksi Nintendo ei ole, eikä välttämättä koskaan tule olemaankaan, yhtä suosittu kuin Disney. Miyamoton mukaan kyse on siitä, etteivät videopelit ole kansan syvien rivien samalla tavalla hyväksymiä verrattuna Disney-elokuviin.

"Many parents want to keep their children from playing video games. But these same parents have no problem allowing them to watch Disney movies. --- We cannot seriously challenge [Disney] unless parents start feeling comfortable about their children playing Nintendo."

Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...

1
Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendokin tietää, että Halloween on tulossa. Super Mario Odysseyn läpäisseet voivat halutessaan pelata Zombie Mariolla. Kuvasuotimina tarjoillaan lisäksi Kaleidoscope,...Ladataan seuraavaa sisältöä