Suomi
Gamereactor
uutiset
Silent Hill: Downpour

Silent Hill 8 on nyt Downpour

Kauhua sataa kaatamalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uudesta Silent Hill -pelistä on alkanut vihdoin tihkumaan uutta tietoa. Gameinformer -pelilehden uusimmasta numerosta selvisi muun muassa, että pelin nimi ei ole enää geneerisesti Silent Hill 8 vaan Silent Hill: Downpour. Downpour eli kaatosade osoittaa selkeän suunnan uuden kauhupelin vallitsevalle elementille. Sade, myrsky ja vesi ylipäätänsä tulee olemaan merkittävä tekijä.

Taistelua olisi pelinkehittäjän Vatra Gamesin mukaan olevan aikaisempaa vähemmän ja tärkeämpää onkin hidastaa ahdistelijoita ja paeta turvallisemmille alueille. Pelimaailman on lisäksi luvattu olevan laajin mitä sarjan peleissä on nähty, ja liikkuminen paikasta toiseen tapahtuu metroa käyttämällä. CVG -pelilehden mukaan pelissä tulee puolestaan sisältämään QTE- eli Quick Time Event -tapahtumia esimerkiksi pomotaisteluissa. Tämä nopeutta ja tarkkaavaisuutta vaativa pelimekaniikka on jakanut pelaajia paljon kahtia, ja ovat hyvin tuttuja esimerkiksi God of War ja Dead Space -pelejä pelanneille.

Silent Hill: Downpourin on tarkoitus valmistua vielä tälle vuodelle PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla.

Silent Hill: Downpour
Silent Hill: DownpourSilent Hill: Downpour

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Silent Hill: DownpourScore

Silent Hill: Downpour

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Silent Hill avaa porttinsa taas yhdelle onnettomalle joka joutuu kohtaamaan siellä kummajaisia sekä ennen kaikkea itsensä.Ladataan seuraavaa sisältöä