Suomi
Gamereactor
uutiset
SimCity

Sim Cityn odotettu offline-pelimuoto loppusuoralla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi sitten ilmestynyt ja kuumeisesti hypetetty Sim City oli monien mielestä miltei katastrofaalinen epäonnistuminen. Peliä ei voinut pelata ilman verkkoyhteyttä, massiivisia bugeja riitti enemmän kuin laki salli, eivätkä palvelimet kestäneet rasitusta.

Kehittäjä Maxis on korjannut näitä ongelmia vuoden mittaan kohtalaisen kunnioitettavasti, mutta se tärkein on vielä puuttunut: verkoton pelimuoto eli offline-moodi. Pitkään ei kuitenkaan tarvitse enää odottaa jos on uskominen Sim Cityn Twitter-syötettä. Sen mukaan offlinen mukaan tuova kymppipäivitys on lopullisessa testivaiheessa. "Pormestarit, melkein valmis", luvataan viestissä.

Mitä mieltä olet Sim Citystä ja pitkään vaaditun ominaisuuden saamisesta vuoden odottelun jälkeen? Onko homma jo menetetty vai oletko valmis antamaan pormestaroinnille nyt uuden mahdollisuuden?

SimCity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sim CityScore

Sim City

ARVIO. Kirjoittaja Tiina Malin

Sim City on täällä taas. Pärjääkö 1980-luvulla luotu konsepti nykyisessä pelien runsaudentulvassa?

1
Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

SimCityyn julkaistaan tällä viikolla The Cities of Tomorrow -lisäri, joka antaa pelaajille tilaisuuden rakentaa todellisia tulevaisuuden kaupunkeja.

1
Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Maxis tutkii parhaillaan offline-moodin mahdollisuutta. Sen sijaan suurempia kaupunkeja ei ole tulossa, koska pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä.Ladataan seuraavaa sisältöä