Suomi
Gamereactor
uutiset
SimCity

SimCityyn suunnitellaan viimein suurempia kaupunkeja?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ainakin osa SimCityn pelaajista on saanut kyselyn, jonka perusteella EA alkaa viimeinkin harkita joitakin niitä asioita, joista fanit ovat huutaneet punaisena julkaisusta asti.

EA haluaa muun muassa tietää pitäisikö kaupunkien koko kasvattaa (kenties jopa kaksinkertaisiksi), ja haluavatko pelaajat pystyä kohottamaan ja laskemaan maanpinnan tasoa. Kyselyssä ehdoteltiin myös Cities in Motionin tyylistä pysäkkien järjestelyä joukkoliikenteeseen, metroja, yksisuuntaisia katuja sekä uudelleenrakennustyökalua.

Kaikenkaikkiaan tässä kyselyssä tiedustellaan lähinnä kaikkia niitä asioita, joiden olisi pitänyt olla mukana SimCityssä jo ensimmäisestä päivästä alkaen. Toivon mukaan kyseessä ei ole jäynä.

Kysely julkaistiin alunperin Redditissä.

SimCity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sim CityScore

Sim City

ARVIO. Kirjoittaja Tiina Malin

Sim City on täällä taas. Pärjääkö 1980-luvulla luotu konsepti nykyisessä pelien runsaudentulvassa?

1
Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

Tulevaisuuden kaupunkeja SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

SimCityyn julkaistaan tällä viikolla The Cities of Tomorrow -lisäri, joka antaa pelaajille tilaisuuden rakentaa todellisia tulevaisuuden kaupunkeja.

1
Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

Maxis pohtii offline-moodia SimCityyn

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Maxis tutkii parhaillaan offline-moodin mahdollisuutta. Sen sijaan suurempia kaupunkeja ei ole tulossa, koska pelimoottori ei pysty pyörittämään niitä.Ladataan seuraavaa sisältöä