Suomi
Gamereactor
uutiset
Shaun of the Dead

Simon Pegg uskoo, että Shaun of the Deadin jatko-osa olisi "kyynistä ja hyväksikäyttöä"

Näyttelijä olisi erittäin iloinen, jos elokuvan vain annettaisiin olla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Shaun of the Dead täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja vaikka elokuva on kaksi vuosikymmentä vanha, Simon Peggin, Nick Frostin ja Edgar Wrightin Cornetto-trilogian alku on edelleen klassikko, joka kestää sekä zombie-elokuvana että komediana.

Äskettäisessä haastattelussa Hollywood Reporter kysyi, haluaisiko Simon Pegg nähdä jatko-osan, johon hän kommentoi seuraavasti: "Universal [Pictures] omistaa oikeudet elokuvaan, ja he voivat käynnistää projektin halutessaan uudelleen, vaikka Edgar ja minä olisimme vihaisia siitä."

Pegg selitti, miksi hän ei halua nähdä elokuvan uutta tulemista, ja puhui miten henkilökohtainen elokuva on hänelle ja Wrightille. "Meitä on niin paljon siinä elokuvassa. Koko vitsi on siinä, että Ed ja Shaun eivät koskaan päässeet ulos The Winchesteristä, ja se oli totta. Se koski Nickiä ja minua, se liittyi päätökseemme jäädä Pohjois-Lontoon pubiin."

"Elokuvassa on niin paljon omaa sydäntämme ja sieluamme. Jos joku käynnistäisi sen uudelleen, se olisi kyynistä ja hyväksikäyttöä. Toivon, että ihmiset ovat rakastuneita Shauniimme tarpeeksi vastustaakseen elokuvan uudelleenkäynnistystä."

Pegg näyttää ylipäätään inhoavan elokuvien uusintaversioita, sillä hän mainitsee esimerkkinä Zack Snyderin Dawn of the Dead -elokuvan, joka oli hänen silmissään edelleen hyvä elokuva, mutta sen ei olisi tarvinnut ottaa krediittiä George Romeron kauhuklassikosta.

Shaun of the Dead

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä