Suomi
Gamereactor
uutiset
Singularity

Singularityn kehittäjä irtisanoo

Raven vähentää kymmeniä työpaikkoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toimintapeleistä tunnettu Raven Software irtisanoo kymmeniä työntekijöitään, peliblogi Kotaku raportoi. Activisionin omistuksessa oleva studio on ilmeisesti yhdistänyt kehitystiiminsä yhdeksi ja vähentänyt työvoimaansa 20-40 hengellä.

Kotakun lähteiden mukaan ratkaisun takana on keskittyminen ladattavaan sisältöön. Raven Software julkaisi tänä vuonna ajan manipulointia sisältävän Singularity-räiskinnän.

"Singularityn valmistumisen jälkeen Raven Software järjestelee työvoimaansa sopimaan paremmin tuleviin tehtäviin", Activision sanoi Kotakulle, mutta ei kommentoinut tietoja tarkemmin.

Raven Software on kehittänyt myös esimerkiksi Wolfensteinin, X-Men Origins: Wolverinen, Quake IV:n ja Soldier of Fortunen.

Vuonna 1990 perustettu amerikkalaisstudio vähensi työvoimaansa myös viime vuonna Wolfensteinin ja X-Menin valmistuttua. Tuolloin kolmesta kehitystiimistä jäljelle jäi kaksi.

Kehitystiimien supistaminen entisestään vihjaa, että studion merkitys Activisionin tulevaisuudensuunnitelmissa on vähenemässä.

Singularity
Singularity
Singularity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
SingularityScore

Singularity

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Raven Softwaren uutuus tarjoaa menevää aikamatkustelulla maustettua perusräiskintää, mutta potentiaalia olisi ollut parempaankin.Ladataan seuraavaa sisältöä