Suomi
Gamereactor
uutiset
Infinifactory

Sisäistä insinööriä koetteleva Infinifactory suuntaa PS4:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Pelaajien insinööritaitoja koetellut Infinifactory nähdään tulevaisuudessa myös Sonyn kotikonsolilla. Zachtronicsin luova ohjaaja Zach Barth on kertonut asiasta Playstationin blogissa, jossa hän käy läpi pelin perusteita ja konsoliversion uusia ominaisuuksia:

HQ

"On tärkeää huomata, ettei Infinifactory ole pelkkä pulmapeli, vaan se on hyvin avoin pulmapeli. Tavallisesti puzzlepeleissä ongelmiin on ainoastaan yksi ratkaisu, kun taas Infinifactoryn pulmat voi ratkoa lukemattomilla tavoilla. Jokaisella ratkaisulla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tämän myötä pelaajat voivat kilpailla toisiaan vastaan. -- Et ainoastaan selvitä ongelmaa, vaan kehität siihen täysin omanlaisesi ratkaisun!"

Infinifactoryn PS4-versiolle ei ilmoitettu vielä tarkkaa julkaisuaikaa, mutta sen kerrotaan saapuvan piakkoin. Odotellessa voi käydä tutustumassa vaikka pelin PC-versiosta kirjoitettuun arvioon.

Infinifactory

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
InfinifactoryScore

Infinifactory

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Hulvaton liukuhihnaleikki herättää sisäisen insinöörisi ja valloittaa tuntikausiksi säätämään ja optimoimaan.Ladataan seuraavaa sisältöä