Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate 2

Skate 2 sai lisäsisältöä

Rob Dyrdekin suunnittelema aukio tarjolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on julkaissut Skate 2:een lisää pelattavaa. Rob Dyrdek's Fantasy Plaza Pack sisältää ammattiskeittari Dyrdekin oman leikkikentän, jossa on kisoja ja uusia spotteja valloitettavaksi. Paketin hinta on 400 MS-pistettä tai 5 euroa riippuen, skeittaako PS3:lla vai Xbox 360:llä.

Lähiaikoina julkaistaan myös toinen lisäsisältöpaketti, joka sisältää kolme tuttua aluetta ensimmäisestä Skatesta: demostakin tutun Community Centerin, koulun ja parkkihallin. Tällä paketilla on niin ikään hintaa 400 pistettä tai 5 euroa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Skate 2Score

Skate 2

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Skeittipelin jatko-osa parantaa edeltäjäänsä lähes kaikin tavoin, mutta keskeneräisyyden tuntu jättää ikävän maun suuhun.

0
Muistojen maailmassa Skate 2

Muistojen maailmassa Skate 2

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 2 julkaistiin tasan 10 vuotta sitten. Gamereactorin avustaja Tero Kerttulalle tapahtuma oli merkittävä, ja hän kertoo nyt kaikille, miksi. Lue artikkeli täältä. ...

0
GRTV: Skate 2 -videoarvio

GRTV: Skate 2 -videoarvio

UUTINEN. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

New San Vanelona kutsuu virtuaaliskeittareita luokseen, mutta mikä on lopullinen tuomio Skate 2:n laadusta? Gamereactorin videoarvio paljastaa kaikkien maiden arvosanat!Ladataan seuraavaa sisältöä