Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate

Skate saa loot-laatikkonsa

EA ei luovu hyvästä keinosta kerätä pätäkkää pelaajilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Skate-sarja herätetään uudelleen henkiin, ja toistaiseksi kaikki kuullut uutiset ovat olleet hyviä. Putki on kuitenkin katkennut. EA on päättänyt lisätä peliin niin sanotun Swag Bag -ominaisuuden, joka käytännössä tarkoittaa wanhoja kunnon satunnaista tavaraa antavia loot-laatikoita.

Ja kuten odottaa sopi, näistä loot-laatikoista on maksettava pelin sisäisellä valuutalla, jota voi toki ostaa myös oikealla rahalla. Jokaisessa loot-laatikossa on yksi esine viidestä. Nämä viisi esinettä näytetään ennen laatikon ostamista, mutta siis vain yhden esineen näistä viidestä saa. Todennäköisyyksiä parhaiden esineiden saamiselle ei tietenkään kerrota.

Uusi Skate tulee olemaan free-to-play-mallilla toimiva, joten loot-laatikot ovat se keino ansaita rahaa. Muitakin keinoja olisi silti ollut, mutta loot-laatikot ovat kai sitten niin kivoja ja tuottoisia.

Skate

Kiitokset, Insider Gaming

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Skate 4 tulossa myös PC:lle

Skate 4 tulossa myös PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 4 on tulossa konsoleille, eikä sarjaa ole koskaan julkaistu PC:lle. Tämä asiantila muuttuu tulevaisuudessa. Twitterissä on paljastunut, että Skate 4 on tulossa...Ladataan seuraavaa sisältöä