Suomi
Gamereactor
laitearviot

Snakebyte Gamepad Pro X on selvästi kilpailijoitaan halvempi hinnaltaan

Snakebyten uusin peliohjain tarjoaa paljon ominaisuuksia, mutta puolet halvempaan hintaan kilpailijoihin verrattuna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Snakebyte Gamepad Pro X sanoo tarjoavansa paljon samaa halvempaan hintaan kuin Turtle Beach Stealth Ultra tai Xbox Elite Wireless Controller Series 2. Nämä ovat tavanneet olla ne valintani videopelaamiseen.

HQ

Gamepad Pro X on langallinen, joka selittää osittain halvemman hinnan. Ohjaimen tuntuma on laadukas, ja akun puuttuessa painoa on vähemmän, ja ohjain on kapeampi. Langallinen ohjaus tarkoittaa viiveen puuttumista kokonaan, joka voi olla ratkaisevaa kiihkeissä moninpeleissä. Gamepad Pro X näyttää ulkoisesti laadukkaalta, ja sisukalut ovat samaa lajia. Nappien tuntuma on oikein hyvä. Liipaisimet ovat säädettävissä digitaalisen ja analogisen kesken, mikä tekee ampumisesta vauhdikkaampaa.

Snakebyte on säästänyt rahaa silläkin, että takana olevat kaksi nappia ohjelmoidaan nopeasti ja helposti ilman erillistä sovellusta, jota sitten käytetään PC:llä. Tämä on se parempi tapa, koska nappien ohjelmointia voi vaihtaa vaikka kesken ottelun. Olen huomannut tämän olevan avuksi erityisesti Tekken 8:ssa.

Mukana on Playstationin mallin mukainen ristiohjain. Se vaatii hieman enemmän painamista kuin mitä muissa ohjaimissa on ehkä tottunut. Tuntuma on hyvä, mutta ehkä hieman liian hidas tappelupeleille. Tässä on siis keino hankkia Xboxille Playstationin mallin mukainen ohjain.

Gamepad Pro X:ssä ei ole kumitettua pintaa otetta parantamassa. Kuminen pinta kuluu käytössä, ja pidän enemmän pehmeästä muovista otetta parantamassa. Tätä ei siis ole tarjolla, mikä saattaa luoda halvan vaikutelman, vaikka tuntuma muuten onkin hyvä.

Tämä on mainos:

Gamepad Pro X ei pärjää sen enempää Turtle Beach Stealth Ultralle kuin Xbox Elite Wireless Controller Series 2:lle. Mutta toisaalta hintaakin on puolet vähemmän. Mukana on melkein kaikki kalliimman ohjaimen ominaisuudet, helpompi ylimääräisten nappien säätäminen ja nappien laadukas tuntuma. Hintansa ansiosta ohjainta on helppo suositella, ja näin 79,99 euroa on ihan hyvä pyyntö.

Snakebyte Gamepad Pro XSnakebyte Gamepad Pro XSnakebyte Gamepad Pro XSnakebyte Gamepad Pro X
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Hyvä hinta, hyvät ominaisuudet, hyvät liipaisimet, näppärä ohjaus, kolmen metrin johto, helppo käyttää
-
Langallinen, ei kumista pintaa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä