Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 julkistettu

Italian vastarintaliike ja Karl Fairburne sodassa fasisteja vastaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rebellion julkisti eilen uuden hiippailua ja tarkka-ammuntaa sisältävän Sniper Elite 4 -pelinsä, joka saapuu Playstation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle joskus tämän vuoden aikana.

Peli pyörähtää käyntiin heti edellisen osan jälkimainingeissa ja sijoittuu toisen maailmansodan aikaiseen Italiaan vuonna 1943. Tällä kertaa Karl Fairburne taistelee Italian vastarintaliikkeen kanssa fasismin valtaa vastaan varmistaakseen liittoutuneiden maihinnousun eteläiseen Eurooppaan.

Pelissä liikutaann Välimeren aurinkorannoilta natsien massiivisiin linnoitteisiin, pelottaviin metsiin ja Monte Cassinon inspiroimiin vuoristoluostareihin. Sniper Elite 4:ssä käydäänkin läpi merkittävä osa italialaista sotahistoriaa sarjan tyypilliseen hiippailua ja toimintaa yhdistävään tyyliin.

HQ
Sniper Elite 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Sniper Elite muuntuu sarjakuvaksi

Sniper Elite muuntuu sarjakuvaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Rebellionin Sniper Elite on niittänyt mukavasti menestystä olemalla hieman erilainen toiseen maailmansotaan sijoittuva pyssyttelypeli. Nyt on tullut aika laajentaa....Ladataan seuraavaa sisältöä