Suomi
Gamereactor
lifestyle

Soijapavut voivat sisältää sian DNA: ta, jotta ne maistuvat lihaisammilta

Voisimmeko pian kiertää väärennetyn lihan maun ongelman?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet kuten minä, haluaisit mennä lihattomaksi ruokavaliosi suhteen, mutta et voi kiertää yhtä asiaa: makua. Pystyn käsittelemään lihattomia makkaroita, nugetteja, mutta kun on kyse hampurilaisesta, minulla ei ole koskaan ollut sellaista papu- ja sienihirviötä, joka ei saanut minua suuttumaan.

Etelä-Amerikan Paladinissa tiede pyrkii kuitenkin saamaan lihankorvikkeet maistumaan hieman aidommilta. Moolec Sciencen toimitusjohtaja Gastón Paladini on testannut sian DNA:ta yhdistämällä sen soijapapuihin luodakseen maukkaamman, lihaisemman pavun.

Olemme nähneet kasvipohjaisten tuotteiden markkinoiden hieman hidastuvan viime vuosina, ja Paladini uskoo, että tämä johtuu suurelta osin mausta. "Henkilökohtaisesti uskon, että kasvipohjainen teollisuus on hidastunut, koska kustannukset, maku ja maku ovat hyviä - mutta eivät tarpeeksi hyviä", hän kertoi Wiredille. "Kasvipohjaisten yritysten on vielä parannettava makua ja rakennetta ja saatava kustannukset alas."

Paladini uskoo myös, että hän voi leikata kustannuksia myös "oikean lihan" suhteen. Koska useimmissa lihaa sisältävissä tuotteissa on vain prosenttiosuus, lisäämällä näitä säästöpossuja, voit teoriassa lisätä lihatuotteen makua lisäämättä lihaa. Nerokasta.

Tämä on mainos:
Soijapavut voivat sisältää sian DNA: ta, jotta ne maistuvat lihaisammilta


Ladataan seuraavaa sisältöä