Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Lost World

Sonic Lost World yksinoikeudella Nintendon konsoleille

Seuraava Sonic loikkii yksinoikeudella Wii U:lle ja Nintendo 3DS:lle. Myös uusi Mario & Sonic -urheilupeli on tekeillä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uudesta Sonicista on liikkunut huhuja sen jälkeen, kun Sega rekisteröi tavaramerkin "Sonic Lost World". Peli sai vahvistuksen tänään Nintendo Direct -lähetyksessä, jossa Nintendo ilmoitti japanilaisjättien maailmanlaajuisesta yhteistyöstä kolmen uuden Sonic-pelin julkaisemiseksi.

Ydinsarjaan kuuluva Sonic Lost World on tulossa yksinoikeudella Wii U:lle ja Nintendo 3DS:lle. Luvassa on tasohyppelyä ja toimintaa, mutta ominaisuuksia ei avattu vielä tarkemmin. Perusteellisemmin peli esitellään kesäkuussa E3:n aikoihin.

Samassa yhteydessä julkistettiin myös suositun Mario & Sonic -sarjan jatkumo, jossa tällä kertaa suunnataan Sotsin talviolympialaisiin. Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games ilmoitettiin Wii U:lle ja ilmestynee olympialaisten aikoihin ensi talvena.

Yhtiöiden väliseen sopimukseen kuuluu vielä kolmas peli, joka aiotaan julkistaa myöhemmin. Pelin voisi veikata olevan Sonic All-Stars Racingin uusi osa - tai sitten jotain aivan muuta.

Sonic Lost World
Sonic Lost World voi olla merkittävä voitto Nintendolle.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sonic Lost WorldScore

Sonic Lost World

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Sonic jaksaa yrittää sitkeästi vastoinkäymisistä huolimatta. Kadonneen maailman myötä siilissä on vihdoin mukana ripaus vanhojen aikojen magiaa.

0
Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Nintendo esitteli hieman Sonic Lost Worldiä tuoreessa Nintendo Direct -lähetyksessään. Voisiko luvassa olla viimeinkin hyvä ja hauska Sonic-peli? Sormet ristiin vaan.Ladataan seuraavaa sisältöä