Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Lost World

Sonic pinkoo ensi vuonna uuteen TV-sarjaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on paljastanut blogissaan, että yhtiön sininen maskotti Sonic on jälleen hyppäämässä videopeleistä television puolelle. Työnimeltään Sonic Boom -niminen tietokoneanimoitu tv-sarja on määrä saapua Yhdysvalloissa Cartoon Networkille ja Ranskassa Canal J:lle ensi vuoden syksyllä. Blogin mukaan myös kansainvälinen levitys on suunnitelmissa.

Sonic Boomia kuvaillaan toiminnan täytteiseksi komediasarjaksi, joka on suunnattu pääasiallisesti 6-11-vuoden ikäisille. Tuotannossa on tällä haavaa 52 kappaletta 11 minuutin mittaista jaksoa.

Videopeleissä Sonic seikkailee puolestaan seuraavan kerran Nintendo Wii U:lla ja 3DS:llä yksinoikeudella nähtävässä Sonic Lost Worldissä. Arvion pelistä löytää Gamereactorista, kun peli ilmestyy kauppoihin 18. lokakuuta.

Sonic Lost World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Sonic Lost WorldScore

Sonic Lost World

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Sonic jaksaa yrittää sitkeästi vastoinkäymisistä huolimatta. Kadonneen maailman myötä siilissä on vihdoin mukana ripaus vanhojen aikojen magiaa.

Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Nintendo esitteli hieman Sonic Lost Worldiä tuoreessa Nintendo Direct -lähetyksessään. Voisiko luvassa olla viimeinkin hyvä ja hauska Sonic-peli? Sormet ristiin vaan.Ladataan seuraavaa sisältöä