Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Superstars

Sonic Superstars on saanut ikäluokituksen Yhdysvalloissa

Tämä toivottavasti tarkoittaa, että viivytyksiä ei ole luvassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On helppo unohtaa, että Sonic Superstarsin oli ilmoitettu saapuvan viime kuussa, mutta olemme puhuneet siitä paljon sen jälkeen ja se näyttää peliltä, ​​jota fanit ovat toivoneet jo pitkään. Sen sanotaan myös tulevan julki joskus myöhemmin tänä syksynä, ja onneksi näyttää siltä, ​​​​että näin todella tapahtuu.

Syy siihen, miksi uskomme tämän, on se, että amerikkalainen PEGI-vastaava ESRB on nyt arvioinut pelin, mikä yleensä tehdään melko lähellä julkaisua. Kuten odotettiin, se sai arvosanan E (eli kaikenikäisille), ja näin mainittu taho kuvailee sitä:

"This is an action platformer in which players assume the roles of Sonic and his friends as they zoom around colorful zones and attempt to defeat Dr. Robotnik. As players speed through whimsical environments, they can jump on enemies' heads, causing them to transform into small creatures; Sonic and friends react to damage by losing coin-like rings and falling off-screen when defeated. Boss battles can depict more protracted combat, with cartoony explosions."

Ja se kuulostaa lähes kaikelta, mitä olemme toivoneet. Mitä mieltä sinä olet?

Sonic Superstars

Kiitokset: My Nintendo News

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä