Suomi
Gamereactor
esports
Mortal Kombat 1

SonicFox vs Waka Flocka Flame -draama selitetty

Taistelupeliyhteisön ikonisin karvainen on päässyt naudanlihaan tunnetun räppärin kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka et olisikaan todella taistelupeliyhteisössä, olet todennäköisesti kuullut SonicFoxista. Dominique McLean on yksi suorapuheisimmista persoonallisuuksista, jotka ovat koskaan pelanneet Mortal Kombatia, ja heidän avoimuutensa olla osa LGBTQ+- ja Furry-yhteisöjä yhdistettynä heidän taitoihinsa on tehnyt heistä yhden suosituimmista ja menestyneimmistä Mortal Kombat -ammattilaisista.

Viime aikoina he kuitenkin aloittivat naudanlihan Waka Flocka Flamen, rap-tähden, kanssa, joka omistaa Nobi Gamingin. Osana EVO:ta tänä vuonna SonicFoxin oli määrä kohdata Waka Flocka Flame Mortal Kombat 1 pelissä. Jopa silmät sidottuina SonicFox voitti, mutta ottelun tuloksella ei ole väliä.

Myöhemmin SonicFox julkaisi Twitterissä, että heille ei ollut maksettu koko summaa esiintymisestään Nobi Gamingin kanssa. Esports.gg: n mukaan SonicFox ei täyttänyt osuuttaan Nobin kanssa allekirjoitetusta sopimuksesta, jossa heidän täytyi mainostaa ottelua 2 sosiaalisen median viestillä viikossa ennen tapahtumaa.

Waka Flocka Flame osallistui nopeasti kiistaan ja syytti SonicFoxia taistelupeliyhteisön näyttämisestä huonolta. Kun pelissä oli tuhansia dollareita, SonicFox uhkasi oikeustoimilla, mutta näyttää päättäneen olla viemättä asiaa oikeuteen, vaan haluaa sen sijaan siirtyä asian ohi.

Joten lyhyesti sanottuna karvainen ja räppäri taistelivat Mortal Kombat 1, yksi heistä ei saanut täyttä palkkaa ja päätti siirtyä tapahtumasta. Jatkuvana turnauksen voittajana olemme varmoja, että SonicFox voi korvata puuttuvat rahansa hetkessä.

Mortal Kombat 1

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä