Suomi
Gamereactor
uutiset
Sorcery

Sony selitti Sorceryn viipymistä

"Potter-kloonista" haluttiin päräyttävämpi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuoden E3-messuilla esitelty Playstation Move -peli Sorcery ehti olla jo peruuntumisepäilyjen alla, kunnes Sony viimein eilen vahvisti pelin ilmestyvän keväällä 2012. Nyt Sony on selittänyt pelin pitkää hiljaiseloa sanomalla, ettei tiimi ollut täysin tyytyväinen E3-demoon, vaan halusi pelistä varteenotettavamman toimintaseikkailun.

Kevyt graafinen tyyli on reilussa vuodessa vaihtunut hieman aikuisempaan, joskin edelleen fantasiakeskeiseen kuvitukseen. Samalla pelimaailmaa on avattu luolastoista avoimempiin ja perusteellisemmin toteutettuihin maastoihin.

Muutoksilla on haluttu tukea "syvällistä" pelimekaniikkaa, jonka kehittäjät arvelivat alusta asti vetoavan Playstation-yleisön kovaan ytimeen.

Sorceryssa seikkaillaan velhon oppipoikana ja hyödynnetään Move-ohjainta taikasauvan tavoin. Vihollisten niskaan läiskitään loitsuja esimerkiksi näpäyttämällä ohjainta eteenpäin, ja loitsuille voi myös antaa kierrettä, jotta ne pääsisivät kulman taa. Eri elementaaliloitsut lisäksi vaikuttavat vihollisiin eri tavoin, muun muassa hidastaen vihollisten liikkeitä.

Sorcery
Sankari ei ole enää yhtä nuori eikä maailma yhtä värikäs kuin alkuperäisessä demoversiossa.
Sorcery
Sorcery
Sorcery
Sorcery

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
SorceryScore

Sorcery

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Mielenkiintoisten PS Move -pelien rintamalla on ollut hiljaista jo jonkin aikaa, mutta nyt Sorcery koettaa korjata tilanteen.Ladataan seuraavaa sisältöä