Suomi
Gamereactor
arviot
Speedball 2 Evolution

Speedball 2 Evolution

Klassikoiden kaivaminen haudasta tehdään pääsääntöisesti kahdella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on ottaa nimi ja teema, ja rullata sitten kaikki muu uusiksi. Toinen tapa on uskollisesti kääntää pikseli pikseliltä takavuosien suosikki nykypäiväiselle pelilaitteelle. Speedball 2 Evolution edustaa iPhonella tätä jälkimmäistä tapaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Speedball lajina on brutaali yhdistelmä käsipalloa ja jenkkifutista. Kentän molemmissa päissä on maali, johon raavaat miehet yrittävät pelivälineenä toimivaa teräskuulaa saattaa. Kyseessä on sataprosenttinen kontaktilaji, joten osumia tulee ja paljon. Pelaajan tyrmäämisestä kun saa saman verran pisteitä kuin maalistakin. Lisäpojoja on kerätä mm. flipperimäisistä seinäpainikkeista.

Speedball 2 EvolutionSpeedball 2 Evolution

iPhone on saatu valjastettua helposti liikkumisen ja yhden toimintanapin sisältävään toimintaan. Hyökkäyksessä napilla heitetään kuulaa painalluksen pituudesta riippuen joko matalassa tai korkeassa kaaressa. Ilman palloa napilla taklataan tai hypätään korkean pallon perään. Pelaajaa voi ohjata myös laitetta kallistelemalla, mutta itse koin moisen epätarkaksi ja häiritseväksi näin nopeatempoiseen peliin. Ukkelin sahaavat nimittäin sen verran rivakkaa tahtia päästä päähän, että keskittymisen on parempi olla kohdallaan. Hienoja kuvioita on opetteluvaiheessa turha yrittää, sillä refleksit hioutuvat vasta-alkajalle vasta useiden otteluiden jälkeen siihen kuntoon, että syöttöpeliin saa ideaa.

Speedballin porkkanana itse matsien lisäksi on oman tiimin parantelu. Hurmaavat luunmurskaajat eivät omin päin kerää kokemusta, joten voittorahat käytetään eri ominaisuuksien kuten nopeuden tai taklauksen tehon paranteluun. Ja jos pärstävärkki ei miellytä ja raha kutittaa taskussa, voi pelaajan vaihtaa kertaluokkaa parempaan. Wanhoilta päiwiltä tuttu keskushyökkääjän ja maalivahdin nostaminen treenauksen keskiöön tuottaa parhaan lopputuloksen kentällä. Treenatulla joukkiolla voikin sitten pyrkiä seuraavaan liigaan entistä kovaluisempaa vastustajaa hakemaan.

Speedball 2 Evolution on vähän liiankin uskollinen alkuperäisversiolleen. Evoluutio rajoittuu lähinnä uuden pelilaitteen käyttöön, eikä esimerkiksi uramoodiin ole lisätty laajempaa managerointimahdollisuutta treenaamisen ja pelaajavaihtojen lisäksi. Mutta jos kaipaat vanhaa suosikkiasi restauroituna iKoneille, tyylikkäästi päivitetty Evolution on nappivalinta.

Tämä on mainos:
Speedball 2 EvolutionSpeedball 2 EvolutionSpeedball 2 Evolution
Speedball 2 EvolutionSpeedball 2 EvolutionSpeedball 2 Evolution
HQ
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Alkuperäinen taika tallella. Ohjattavuus toimii. Ice Cream! Ice Cream!
-
Puhelu pakottaa aloittamaan matsin alusta. Ei uudistuksia.
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä