Suomi
Gamereactor
uutiset
Spirittea

Spirittea sai yli sata tuntia sisältöä Xbox Game Passin ansiosta

Se on kova suoritus se.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

13. marraskuuta oli se päivä, jolloin saatiin ulos Cheesemaster Gamesin Spirittea, jota on jo nyt tavattu verrata Stardew Valley -teokseen. Julkaisija No More Robotsin perustaja Mike Rose on paljastanut Twitterissä eli X-palvelussa kiinnostavia tietoja. Spirittea muun muassa loistaa paljolti poissaolollaan Youtubessa, koska hän ei halunnut maksaa tubettajille pelin suoratoistamisesta.

"Now look, I get it -- that's just how this works now. YouTubers want you to pay them to cover your games. Alright, sure. But I just don't want to do that. It feels weird and icky and disingenuous, and I just can't do it. So I guess our games won't get covered on YouTube anymore!"

Spirittea on toistaiseksi kerännyt 150 000 pelaajaa puoleensa, ja teos on jopa keikkunut Switchin myydyimpien listalla. Peli on saatavilla PC:lle, Xboxille ja Switchille, ja tuotoista 80% on peräisin konsoliversioista.

Kiinnostavaa on, että Xbox Game Passin ansiosta on tavoitettu yli 100 000 pelaajaa, ja saatu mukaan yli sata tuntia pelattavaa.

"Spirittea was actually meant to launch in 2022, but after we got a Game Pass deal we decided hey, let's make this thing even bigger and better -- hence the delay into 2023, and the 100+ hours of content"

Spirittea
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä