Suomi
Gamereactor
uutiset
Splitgate

Splitgate betaili niin onnistuneesti, että julkaisua lykättiin

Julkaisun piti tapahtua eilen, mutta lykättiin elokuulle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Free-to-play-periaattella toimiva räiskintäpeli Splitgate on osoittautunut betailunsa aikana niin suosituksi, että nyt varsinaista julkaisua on lykätty. Taannoin betailtiin ristiin niin PC:llä, PS4:llä, PS5:llä, Xbox Onella, Xbox Series X:llä kuin Xbox Series S:llä. Palvelimet kuormittuivat vauhdilla, kun linjoille ryntäsi 65 536 pelaajaa.

Julkaisun piti tapahtua eilen 27. heinäkuuta, mutta päivämäärää on nyt siirretty jonnekin elokuulle. Asiaa kommentoi 1047 Gamesin toimitusjohtaja Ian Proulx.

"Our team has been blown away by the incredible reception the Splitgate community has shown us. With the steep and sudden increase in players trying to access servers, we're having to sort out a myriad of technical issues that come with this level of insane growth. We've worked hard to provide a high-quality game and experience, and our biggest challenge is simply to have enough capacity to serve the entire community."

Betailu on edelleen käynnissä.

Splitgate

Kiitokset, IGN

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Splitgate on "25% valmis"

Splitgate on "25% valmis"

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Splitgate on kavunnut suorastaan rakettimaiseen suosioon viime viikkoina. Suosio oli jopa niin suurta, että peli on nyt jätetty betailutilaan toistaiseksi. Kehittäjä 1047...



Ladataan seuraavaa sisältöä