Suomi
Gamereactor
lifestyle

Spotify nostaa Premium-hintoja

Luulen, että maksamme pian palkkion musiikin suoratoistosta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Spotify on pitkään ollut musiikin suoratoiston kuningas, mutta kuten kaikki muut suoratoistopalvelut näyttävät tehneen viimeisen vuoden aikana, se on nyt päättänyt, että on aika nostaa näitä hintoja.

Jokaisen Premium-tason hinta nousee 1 dollarilla tai 1 punnalla kuukaudessa, mikä ei kuulosta paljolta, mutta on havaittavissa joillekin. Premium Individual maksaa nyt 10.99 dollaria, Premium Duo 14.99 dollaria, perhe 16.99 dollaria ja Premium Student -tili 5.99 dollaria.

"Markkinaympäristö on jatkanut kehittymistään perustamisemme jälkeen. Jotta voimme jatkaa innovointia, muutamme Premium-hintojamme useilla markkinoilla ympäri maailmaa. Nämä päivitykset auttavat meitä jatkamaan arvon tuottamista faneille ja artisteille alustallamme", Spotifyn verkkosivuilla lukee.

Emme ole varmoja, kuinka hyvin tämä menee alas, mutta kun otetaan huomioon, että Spotify saa paljon löysää siitä, että se ei maksa artisteille hyvin suoratoistoista, toivotaan, että tämä on muuttumassa.

Tämä on mainos:

Mitä mieltä olet näistä hinnankorotuksista? Katso alta, mitkä alueet vaikuttavat:

Andorra, Albania, Argentiina, Itävalta, Australia, Bosnia ja Hertsegovina, Belgia, Bulgaria, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tanska, Ecuador, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta, Kreikka, Guatemala, Hongkong, Kroatia, Indonesia, Irlanti, Israel, Islanti, Italia, Liettua, Luxemburg, Latvia, Monaco, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Malta, Meksiko, Alankomaat, Norja, Uusi-Seelanti, Peru, Portugali, Serbia, Ruotsi, Singapore, Slovenia, Slovakia, San Marino, Thaimaa, Türkiye, Yhdysvallat, Kosovo

Spotify nostaa Premium-hintoja
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä