Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Deus Ex: Mankind Divided

Square Enixilla alessa Deus Ex -pelejä, tuotto hyväntekeväisyyteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Länsimaailman tappelu koronavirusta vastaan on täydessä käynnissä. Monet firmat ovat antaneet omastaan taistossa pahaa vastaan, ja saaneet siinä samalla tietysti itselleen hyvää mainosta. Eidos-Montréal ja Square Enix ovat laittaneet kavalkadin Deus Ex -pelejä aleen PC:lle Steamissa, ja tuottoa lahjoitetaan Food Banks of Quebecille. Ale jatkuu aina 2. huhtikuuta klo 09:59 saakka.

Peleinä ovat Deus Ex: Mankind Divided (4,49 euroa), Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut (2,99 euroa), Deus Ex: Invisible War (0,97 euroa) ja Deus Ex: Game of the Year Edition (0,97 euroa).

Melkein ilmaiseksi siis lähtee... joten miksi ET latailisi, ja samalla auttaisi hyvää asiaa.

Deus Ex: Mankind Divided

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään PS Plus -pelit

GR Livessä tänään PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä pelataan tänään viimeisimpiä PS Plus -pelejä, joten odotettavissa on ainakin Deus Ex: Mankind Dividedia ja Batmania. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan...Ladataan seuraavaa sisältöä