Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Trek Online

Star Trek Online -aluksensa saa nyt tulostettuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Perfect World Entertainment ja Cryptic Studios on julkistaneet kolmiulotteisen avaruusaluksen tulostuksen olevan mahdollinen MMORPG-pelissä Star Trek Online. Tämä tehdään yhteistyössä Mixed Dimensionsin kanssa, joka antaa mahdollisuuden kirjautua peliin ja tilata oman avaruusaluksensa alkaen hintaan 200 dollaria.

Käytössä on Mixed Dimensionsin GamePrint-teknologia, joka sekoittaa yhteen 3D-tulostusta ja käsityötä. Omat aluksensa saa ladata suoraan GamePrintin verkkosivulle, jossa on kolme erilaista ostovaihtoehtoa. Primer on maalaamaton versio hintaan 200 dollaria, Single-Colour-versio (musta, kulta, hopea, pronssi) irtoaa 225 dollarilla ja Collectible-versio 350 dollarilla.

Star Trek Online
Star Trek Online
Star Trek Online

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Star Trek OnlineScore

Star Trek Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Alkuperäismateriaalille uskollinen MMO sisältää runsaasti Star Trek -fiilistä ja kuorruttaa sen näppärällä toteutuksella ja tyylikkäällä avaruustaistelulla.

0
GR Livessä tänään Star Trek Online

GR Livessä tänään Star Trek Online

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuonna Star Trek Online julkaistiin PS4:lle ja Xbox Onelle eli yli kuusi vuotta PC-julkaisunsa jälkeen. On siis aika palata MMORPG:n pariin GR Livessä. Liity...Ladataan seuraavaa sisältöä