Suomi
Gamereactor
uutiset
Starcraft

Starcraftin luojilta tulossa uutta reaaliaikastrategiaa

Summer Game Festin humussa odotetaan varsinaista julkistusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uncapped Games on Kaliforniassa majaansa pitävä uusi studio, ja pystyyn puljun ovat laittaneet veteraanit sellaisista peleistä kuin Starcraft, Warcraft, Dawn of War ja Company of Heroes. Uudella studiolla on työn alla uutta reaaliaikastrategiaa eli siis RTS-peliä, jonka on määrä vedota laajoihin kansanjoukkoihin.

Puolen tunnin mittaisessa dokumentissa Starcraft 2:n moninpelipomo David Kim kertoo, että luvassa on nopeatempoista pelaamista. Varsinainen julkistus tapahtuu Summer Game Festin humussa 7. kesäkuuta 2024.

"Players will define their own way to play, and focus on commanding fast-paced, large-scale battles. Players will enjoy more moment-to-moment strategic decision making in each game, instead of waiting for that next fun action moment."

PC Gamer pääsi katsomaan uuden pelin varhaista versiota, ja oli vaikuttunut.

"I can say, however, that I was impressed by the thoughtfulness behind Uncapped's strategy for reimagining the RTS. The game could have the juice."

Starcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Starcraft: Remastered on julkaistu

Starcraft: Remastered on julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maaliskuussa kerrottiin Starcraft: Remasteredin olevan tulossa elokuussa, ja nyt se sitten on tapahtunut. Kyseessä on remasteroitu versio alkuperäisestä...Ladataan seuraavaa sisältöä