Suomi
Gamereactor
uutiset
Starfield

Starfield ei ole The Game Awardsin vuoden pelin ehdokkaiden joukossa

Pelialan Oscar-gaala vilisee pelimaailman huippunimikkeitä, mutta Starfield-nimikettä ei ole ehdokkaiden joukossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelimaailman vastine Oscar-gaalalle järjestetään pian, ja sitä johtaa aina niin pirteä Geoff Keighley. Monien kategorioiden joukossa on tietysti vuoden peli, jolla on eniten painoarvoa, sillä se on palkinto, jonka voittamisesta useimmat pelinkehittäjät unelmoivat. Aiemmin saimme tietoomme, mitkä pelit ovat ehdolla himoitussa kategoriassa. Se ei yllätä, että listalla on todellisia myyntivaltteja, kuten Alan Wake 2, Baldur's Gate 3, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4, Super Mario Bros. Wonder ja The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Jotkut analyytikot ja asiantuntijat kohottavat kuitenkin kulmakarvojaan, sillä Starfieldia ei ole sisällytetty huippunimikkeiden joukkoon, vaikka se saattaisi ehkä ansaita ainakin ehdokkuuden. Bethesdan uusin julkaisu oli kehitteillä yli kahdeksan vuotta ja odotukset olivat monin paikoin taivaissa - kuten niiden pitäisikin olla, kun Elder Scrollsin ja Falloutin takana olevasta studiosta lanseerataan jotain uutta.

Pitäisikö Starfieldin olla mielestäsi ehdokkaiden joukossa?

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Starfield alkaa aivan liian hitaastiScore

Starfield alkaa aivan liian hitaasti

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuosia odotettu avaruusseikkailu avaa massiivista sisältöään hitaasti, mutta riittääkö tahti pitämään mielenkiintoa yllä monipuolisesta tekemisestä huolimatta?Ladataan seuraavaa sisältöä