Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Arctis 9 Wireless

Mikseri tietokoneelle ja konsolille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Steelseries Arctis 9 Wireless

Steelseriesin tutut ja hyväksi koetut peliluurit jatkavat mallien uudistumisella, ja nyt päivitysvuorossa ovat PC:n ja Playstationin langattomat kuulokkeet. Arctic 9 yhdistyy pelikoneisiin niin radiosignaaleilla kuin bluetoothillakin, eikä perinteistä 3,5-millistäkään ole unohdettu. Erikoisuutena PS4:n ja PC:n tai vaikkapa puhelimen äänisignaalit voi yhdistää yksiin kuulokkeisiin esimerkiksi Discordia ja pleikkapeliä käyttäessä. Arctis 9:n pitäisi myös tukea Playstation 5:ttä, mutta sitä ei päästy vielä testaamaan.

Arctis on hyvin samanhenkinen paketti vanhaan Arctis 7:aan verrattuna. Tuplapantarakenne on entisellään, ja pitää paineen pois päälaelta pidemmissäkin sessioissa, vaikka luurit ovatkin akkujen takia hieman painavat. Kangaspintaiset kupit ovat miellyttävän isot eivätkä hiosta keinonahan tapaan.

Steelseries Arctis 9 Wireless
Tämä on mainos:

Arctis 9:n kupeissa ovat mukavasti erillissäädöt niin puhe- kuin peliäänillekin. Mykistystoiminto saa sisään vedettävän mikrofonin kärjen hohtamaan punaisena, joten itsekseen puhelun vaara on minimaalinen. Mikrofonin äänenlaatu on hieman ohut ja terävä, mutta toisaalta erittäin selkeä. Pelien aikana tapahtuvaan kommunikointiin se sopii siis hyvin, mutta suoratoistoon tai puheen nauhoittamiseen kannattaa etsiä erillinen laite. Pienenä miellyttävänä yksityiskohtana virtanappia ei enää ole yhdistetty luurien statusta merkkaavaan LED-valoon, jonka sormi aiemmin peitti sitä painaessa. Radiosignaalia käytettäessä Arctis 9 säilyttää yhteyden USB-liitännäiseen dongleensa hyvin eri huoneissa luurit päässä liikkuessa.

Steelseries Arctis 9 Wireless

Äänen laatu on parhaimmillaan peleissä ja heikoimmillaan musiikin kanssa, kuten pelikuulokkeiden kanssa tapana on. Tilaääni on hyvä ja etäisten aseiden äänien tai kävelyäänien suunnan tunnistaa varsin hyvin sitä hyödyntävissä peleissä. Jos olet käyttänyt Arctis 7-kuulokkeita, tiedät jo varsin hyvin mitä odottaa. Musiikkia kuunnellessa äänimaisema muuttuu hieman vaisuksi, eikä tarjoa sellaista iskevyyttä kuin tietyissä musiikkigenreissä odottaisi.

Arctis 9 on tutun turvallinen ja laadukas paketti PC:lle ja Playstationille. Tuplapanta, hyvä kantama, kattavat yhteystavat ja siisti toteutus tekevät siitä pätevän, joskin hintavan valinnan vaativalle pelaajalle.

Tämä on mainos:
Steelseries Arctis 9 Wireless
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Laadukas toteutus, monipuoliset yhteystavat, näppärät yksityiskohdat
-
Vähän uudistuksia, hieman kallis
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä