Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Arctis Nova 3 yhdistää tuttua ja uutta

Uusi tyyli, tutut kujeet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Steelseries Arctis Nova 3 yhdistää tuttua ja uutta

Steelseriesin suositusta Arctis-sarjasta on tehty kymmenittäin erilaisia versiota langallisista langattomiin ja edullisesta huippukalliisiin. Sen tuplapanta siirsi painoa kätevästi pois päälaelta eikä paketissa ollut yhtäkään selkeää heikkoa lenkkiä. Arctis saa nyt kirjaimellisesti uutta potkua Nova-versioistaan, joista tällä kertaa arviossa on noin satasen hintainen Nova 3.

Ulkoisesti Nova 3 on varsin hillitty, jopa vaatimaton. USB-johdolla koneeseen kytkettäessä sen valaisurengas herää eloon, muttei herätä valtaisasti huomiota räväkkyydellään. Tuplapanta on edelleen paikallaan, mutta kiinnitys on hieman jämäkämpi alemman osion puolesta. Mikki on edelleen ulos vedettävää sorttia ja sen voi vääntää haluamaansa asentoon suun lähistölle.

Äänentoistosta vastaa kaksi 44-millistä elementtiä ja koko komeus painaa noin 250 grammaa, mikä kuulostaa vähältä ja siltä se tuntuukin. Paino hämää siinä mielessä hieman, että kokonaisuus tuntuu hieman halvemmalta kuin onkaan. Tukevat muoviosat eivät nimittäin tunnu siltä, että hajoamista tarvitsisi pelätä aivan lähikuukausina. Kangaspintaiset kupit solahtavat korvien ympärille mukavasti, vaikka eivät tarjoakaan kalliimpien kannujen kaltaista luksusta. Silmälasit eivät ole ongelma Novalle, eivätkä niiden sangat kaivaudu ohimoon pelatessa. USB-kaapelin lisäksi paketissa on myös 3,5-millinen piuha esimerkiksi Xbox- tai tablettikäyttöön.

Tämä on mainos:
Steelseries Arctis Nova 3 yhdistää tuttua ja uuttaSteelseries Arctis Nova 3 yhdistää tuttua ja uutta

Kuuntelukokemus on Steelseriesin edellisten kuulokkeiden tavoin tasapainoinen. Bassot eivät korostu liikoja, jos niitä ei hallintasovelluksesta erikseen säädä, ja hyvin toteutettujen pelien äänimaailmat pääsevät oikeuksiinsa. Doomin superhaulikko kuulostaa siltä kuin sen tekemä jälki edellyttää. Musiikin kuuntelussa Nova 3:t kärsivät muiden pelikuulokkeiden tapaan pienestä ponnettomuudesta ja latteudesta. Peliporukalla ei ollut valittamisen aihetta, mitä mikin ulosantiin tuli. Suoratoistoon siitä ei oikein ole, mutta matsien aikaisiin huuteluihin se sopii vallan mainiosti.

Jos etsii kohtuullisen hintaista langallista kuuloketta, Steelseries Arctis Nova 3 voi olla se valinta. Se ei petä yhdelläkään osa-alueella, ja halpiskappaleisiin verrattuna parempi käyttöergonomia ja kestävyys saattavat tulla parin kympin markettikuppeja edullisemmaksi pitkässä juoksussa. Vaativalle korvalle niiden tasaisuus saattaa tuntua tasapaksuudelta, mutta budjettitietoiselle aktiivipelaajalle Nova 3:t sopivat kuin panssarintorjuntakranaatti vihollistankkiin.

Steelseries Arctis Nova 3 yhdistää tuttua ja uutta
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Tukeva rakenne, hillitty ulkoasu, tasapainoinen ääni
-
Aavistuksen lattea dynamiikka, piuha voi tulla pelatessa tielle
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä