Suomi
Gamereactor
lifestyle

Stellantiksen uusi sähköautoalusta väittää pystyvänsä ajamaan 0-62 mph alle kahdessa sekunnissa

Kaikki samalla kun ylpeilee mega 500 mailin kantamalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Stellantis on mega-autoyhtiö, joka toimii useiden ikonisten autonvalmistajien, kuten Dodgen, Alfa Romeon, Maseratin, Jeepin ja Chryslerin, emoyhtiönä. Osana yrityksen sähköponnisteluja se on juuri julkistanut uuden sähköajoneuvoalustan, jonka tavoitteena on parantaa merkittävästi sitä, mitä se voi tarjota kuluttajille.

Alusta tunnetaan nimellä STLA Large ja pyrkii toimimaan perustana useille tuleville sähköautoille, mukaan lukien Jeepin ja Dodgen ponnistelut ja lopulta Alfa Romeon, Chryslerin ja Maseratin autot. Yhteensä kahdeksan uutta ajoneuvoa on tarkoitus lanseerata tälle alustalle, ja mitä se mahdollistaa niiden saavuttamisen, Stellantis on vahvistanut muutamia eritelmiä.

Meille kerrotaan, että sen avulla autot voivat tarjota 800 km: n tai 500 mailin toimintasäteen, samalla kun lataustehokkuus on 4.5 kWh minuutissa. Se pystyy myös käyttämään ajoneuvojaan 0-62 mph alle kahden sekunnin aikaan, ja se tulee yhteen kahdesta arkkitehtuurista; 400 tai 800 volttia.

Tätä uutta alustaa silmällä pitäen Stellantis etsii 48 akkukäyttöistä sähköajoneuvoa markkinoille vuoteen 2024 mennessä ja pyrkii olemaan hiilineutraali vuoteen 2038 mennessä. #10

Tämä on mainos:
Stellantiksen uusi sähköautoalusta väittää pystyvänsä ajamaan 0-62 mph alle kahdessa sekunnissa


Ladataan seuraavaa sisältöä