Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sukellusvene, jonka oli tarkoitus tutkia Titanicin hylkyä, on kadonnut

Vaikka sukellusvene saavuttaisi pinnan, sitä ei voida avata sisäpuolelta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksityinen sukellusvene, joka tunnetaan nimellä Titan, on ollut kateissa sunnuntaista lähtien yhdessä viiden matkustajan kanssa, jotka olivat tutkineet Titanicin hylkyä.

Tämä tarina on massiivinen matopurkki, ja sen avaaminen voi tuntua hieman kuumeunelta, kun kuinka monta satunnaista yksityiskohtaa on pinottu päällekkäin. Lippu Titanilla ajamiseen on 250 000 dollaria, mikä tarkoittaa, että kaikki viisi sukellusveneen matkustajaa ovat uskomattoman rikkaita. Lisäksi sitä ohjaa 40 dollarin peliohjain, joka on ilmeisesti vakiona myös sotilasajoneuvoissa.

Etsintöihin ryhtyvät Yhdysvaltain ja Kanadan viranomaiset, jotka toivovat löytävänsä sukellusveneen pian, koska eiliseen mennessä sillä saattoi olla jäljellä vain 40 tuntia hengitettävää happea.

Vastaukset kadonneeseen sukellusveneeseen vaihtelevat, koska jotkut toivovat turvallista paluuta viidelle matkustajalle, kun taas toiset sosiaalisen median ihmiset uskovat Titanin röyhkeän luonteen ja sen valtavan hintalapun vuoksi, että se näytti katastrofin reseptiltä siitä hetkestä lähtien, kun se upposi mereen.

Tämä on mainos:

Mitä mieltä olet kadonneesta sukellusveneestä? Kerro meille.

Sukellusvene, jonka oli tarkoitus tutkia Titanicin hylkyä, on kadonnut


Ladataan seuraavaa sisältöä