Suomi
Gamereactor
artikkelit

Summer Game Fest 2022, kaikki mitä tarvitsee tietää

Tässä lähipäivien tärkeimmät tapahtumat aikoineen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On melkein aika kesän "ei-E3-messuille". Moinen tarkoittaa sitä, että lähipäivinä tuuttiin tulee iso joukko tilaisuuksia isoilta ja pieniltä pelijulkaisijoilta ympäri planeetan. Kaiken aloittaa Summer Game Fest tänään torstaina 9. kesäkuuta. On siis aika keittää kokoon artikkeli, jossa kootaan saman katon alle ne tärkeimmät ohjelmat tulevan viikon ajalta.

Muista vilkaista Summer Events -alisivua, jotta pysyt kärryillä kaikesta uudesta ja ihmeellisestä.

Summer Game Fest - 9. kesäkuuta

Aloituspilliin puhaltaa Summer Game Fest, jonka isännöi The Game Awards -mies Geoff Keighley. Mukana on trailereita ja julkistuksia yli 30 yhteistyökumppanilta, ja lähetys alkaa klo 21:00. Mittaa tulee olemaan noin kaksi tuntia. Katso lähetys Gamereactorin seurassa GR Livessä.

Summer Game Fest 2022, kaikki mitä tarvitsee tietää
Tämä on mainos:

Devolver Digital - 10. kesäkuuta

Pian Summer Game Festin jälkeen indiejulkaisija Devolver Digital pitää oman lähetyksensä. Kestoa on noin 30 minuuttia, ja esillä on ainakin neljä eri peliä. Katsomaan pääsee Twitchissä klo 01:00 aamulla 10. kesäkuuta.

Netflix Geeked Week: Gaming - 10. kesäkuuta

Netflix päättää oman Geeked Week -tapahtumansa peliaiheisesti. The Game Awards -mies Geoff Keighley toimii jälleen isäntänä. Katsomaan pääsee Youtubessa klo 20:00.

Xbox & Bethesda Games Showcase - 12. kesäkuuta

Playstationin State of Play pidettiin jo, mutta nyt on Microsoftin vuoro Xbox & Bethesda Games Showcasella. Kestoa on noin 90 minuuttia, ja toivottavasti siinä selviää jotain Xboxin varsin niukasta loppuvuoden tarjonnasta. Meno alkaa klo 20:00, ja katsomaan pääsee GR Livessä Gamereactorin kanssa.

Tämä on mainos:
Summer Game Fest 2022, kaikki mitä tarvitsee tietää

PC Gaming Show - 12. kesäkuuta

Xboxin ja Bethesdan tilaisuutta seuraa PC Gaming Show, joka tietenkin keskittyy PC-peleihin. Mukana on luvatusti yli 45 traileria, haastattelua ja julkistusta. Lähetys alkaa klo 22:30 sunnuntaina. Katsomaan pääsee Youtubessa ja Twitchissä.

Capcom Showcase - 14. kesäkuuta

Capcom Showcase keskittyy jo aiemmin julkistettuihin peleihin. Lähetys alkaa keskellä yötä 14. kesäkuuta klo 01:00. Katsomaan pääsee Youtubessa ja Twitchissä.

Summer Game Fest 2022, kaikki mitä tarvitsee tietää

Xbox & Bethesda Games Showcase Extended - 14. kesäkuuta

Kesäisen kavalkadin päättää Xbox & Bethesda Games Showcase Extended, joka jatkaa ilmoittelua 90 minuutin voimin. Tarjolla on syvällisempiä katsauksia julkistuksiin ja niihin peleihin, joita nähtiin sunnuntain lähetyksessä. Lähetys alkaa klo 20:00, ja katsomaan pääsee Youtubessa ja Twitchissä.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä