Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sunreef paljastaa suunnitelmat 108 jalan aurinkoenergialla, täysin itsenäisestä, sähköisestä superjahdista

Se tunnetaan nimellä Sunreef Explorer Eco.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka sähköajoneuvot ovat yhä yleisempiä teillä ympäri maailmaa, sähköiset meriajoneuvot ovat tällä hetkellä vähemmän suosittuja. Koska akkutekniikka on raskasta ja kantama on rajoitettu (et todellakaan halua juuttua keskelle merta tyhjän akun kanssa), et näe liikaa sähköveneitä. Mutta ne ovat yleistymässä.

Superjahtien valmistaja Sunreef on nyt julkistanut suunnitelmat uudesta aurinkoenergialla toimivasta, täysin itsenäisestä, sähköisestä superjahdista nimeltä Explorer Eco. Veneen sanotaan olevan 108 jalkaa pitkä (33 metriä) ja siinä on jopa oma uima-allas, kylpylä ja sisäteatteri.

Mitä tulee siihen, miten Explorer Eco onnistuu käyttämään kaikkia näitä ylellisiä tarjouksia, veneessä on kaksi 400 kW: n sähkömoottoria, 990 kW: n akkujärjestelmä ja kaksi 300 kW: n kantaman laajennusta. Nähtäväksi jää, miten tämä näkyy veneen toimintasäteessä, mutta nämä ovat epäilemättä mahtavia suuria täyssähköisiä järjestelmiä.

Veneen aurinkoenergialla toimivan osan ansiosta Explorer Eco voi tuottaa 50 kWp puhdasta aurinkoenergiaa, mikä tarkoittaa, että pystyt ainakin pitämään akun täydennettynä, kun teet valtamerimatkasi.

Tämä on mainos:

Explorer Eco:n hinnasta tai julkaisupäivästä ei ole vielä mainintaa, mutta tämä lupaus todellisesta ylellisyydestä yhdistettynä nollapäästöihin on todella jännittävä.

Sunreef paljastaa suunnitelmat 108 jalan aurinkoenergialla, täysin itsenäisestä, sähköisestä superjahdista
Sunreef

Kiitos, Electrek.Ladataan seuraavaa sisältöä