Suomi
Gamereactor
uutiset

Suomen IGDA kokoontui jälleen ystävänpäivänä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

IGDA on jo vuosia toiminut Suomen pelintekijöiden kohtaamispaikkana. Se on tapahtuma, jossa vanhat konkarit ja uudet tulokkaat voivat jakaa pelialan tietoutta olutlasi kädessä. Tyypilliseen tapaan kerran kuukaudessa järjestettävän tapahtuman sponsoroi jokin alan tekijöistä käyttäen samalla tilaisuuden hyödyksi mainostamalla tuotteitaan. Ystävänpäivänä illan isännöi PlayRaven Oy, joka on tehnyt pätevää työtä muun muassa strategianaksuttelujen parissa mobiilille.

Ennen varsinaista vapaata seurustelua, IGDA:n toimintaan kuuluu seminaarin pitäminen sponsoroivan yrityksen taholta. PlayRavenin aiheena olivat metapeli, tiedonkeruu ja sen analysoinnin tärkeys. Puhujina toimivat yrityksen perustajajäsenet Lasse Seppänen ja Teemu Haila. Pitkän linjan osaajat puhuivat rennosti mutta täyttä asiaa. Esimerkkeinä puhujat käyttivät PlayRavenin peleistä Robocidea, Winterstatea ja vielä "soft launchissa" olevaa SpyMasteria. Harmillisesti kumpikaan puhujista ei edes vahingossa lipsauttanut paljastuksia yrityksen työstämästä uudesta huippusalaisesta ja kuulemma erityisen tunnetusta nimikkeestä.

Seminaarien alkaessa jo viideltä alkaa väkeä tulla paikalle enemmän vasta myöhemmin. Huomasin positiiviseksi yllätykseksi sen, että uusien tulokkaiden rekisteröintijono oli pitkä. On hienoa, että kauan sitten aloitettu perinne pysyy edelleen näin hyvin hengissä. Tulijat saavat jokainen kolme sponsorilippua, jotka voi vaihtaa juomaan viinin ja virvoitusjuoman väliltä.

Jos siis peliala kiinnostaa millään muotoa, suosittelen tulemaan paikalle. Tilaisuus on avoin kaikille mahdollistaen hyviä keskusteluja ja verkostoitumista alan ammattilaisten kanssa. LIsää tietoa IGDA-tapahtumista ja toiminnoista on IGDA:n sivuilla ja facebookissa.

Suomen IGDA kokoontui jälleen ystävänpäivänäSuomen IGDA kokoontui jälleen ystävänpäivänä


Ladataan seuraavaa sisältöä