Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Suon snorklaus saattaa olla vain oudoin urheilulaji, jonka olemme koskaan nähneet

Haluat ehdottomasti pitää suusi kiinni, kun astut näille vesille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kilpailijat ovat kokoontuneet Llanwrtyd Wellsin kaupunkiin Walesiin katsomaan, kuka on suosnorklauksen maailmanmestari. Kilpailu järjestetään kerran vuodessa tässä pienessä kaupungissa, jossa urheilijat ajavat 55 metriä turvesuon läpi leikatun juoksuhaudan.

Se on pohjimmiltaan paljon limaista, mutaista vettä. Onneksi sinulla on snorkkeli, joka pitää suusi puhtaana vedestä. Et kuitenkaan voi uida normaalisti tällä limaosuudella, joten sinun on keksittävä toinen tapa päästä sen läpi. Räpylät ovat sallittuja, mikä voi antaa sinulle lisätehoa.

Viimeisin kilpailu oli 35. vuosittainen tapahtuma, jossa kilpailijat toivoivat voittavansa Neil Rutterin vuonna 2018 asettaman maailmanennätyksen 1 minuutti, 18 sekuntia.

Luuletko, että olisit hyvä suosnorklauksessa?

Tämä on mainos:

Suon snorklaus saattaa olla vain oudoin urheilulaji, jonka olemme koskaan nähneet


Ladataan seuraavaa sisältöä