Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2:n päivitys päästää suunnittelemaan kokonaisia pelimaailmoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huomenna keskiviikkona 22. huhtikuuta Nintendo laskee maailmalle ison päivityksen peliin Super Mario Maker 2, jonka Gamereactorin arvion kesältä 2019 pääsee lukemaan täällä.

Päivitys esittelee World Maker -tilan, jossa on mahdollista luoda Super Marion maailmoja eikä siis enää pelkkiä kenttiä. Omien luomuksien jakaminen onnistuu toki verkossa muiden kanssa. Yhden maailman koko voi olla viisi kenttää. Maailmoja voi olla kaikkiaan kahdeksan, eli yhteensä kenttiä voi olla 40. Noin käytännössä peliin alkaa kohta ilmaantua ihan täysimittaisia videopelejä käyttäjien tekemänä.

Päivitys lisää myös Super Mario Bros. 2 -pelistä tutun sienen, Super Mario Bros. 3:n sammakkopuvun, ja lisää tavaraa peleistä Super Mario World, New Super Mario Bros. U ja Super Mario 3D World.

Tämä iso päivitys päättää Super Mario Maker 2:n tukemisen. Mutta pelattavahan ei kesken lopu, kun pelaava kansa itse tehtailee viihteensä verkkoon vielä vuosien ajan.

HQ
Super Mario Maker 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR:n joulukalenteri, 16. luukku

GR:n joulukalenteri, 16. luukku

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona...Ladataan seuraavaa sisältöä